Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκρίθηκε ο φάκελος της Delta Project για τη ΝΕΧΑ

Ενεκρίθη χθες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η διενέργεια δημοσίων εγγραφών για την είσοδο της Delta Project στην ΝΕ.Χ.Α. Κύριος ανάδοχος της έκδοσης είναι η Ακρόπολις ΑΕΠΕΥ, ενώ σύμβουλος έκδοσης και ειδικός διαπραγματευτής ανέλαβε η Marfin Ελληνική ΑΧΕΠΕΥ.

Εγκρίθηκε ο φάκελος της Delta Project για τη ΝΕΧΑ
Ενεκρίθη χθες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η διενέργεια δημόσιας εγγραφής για τη διάθεση μετοχών της εταιρίας Δέλτα Μηχανολογικός Εξοπλισμός και Ολοκληρωμένα Έργα Α.Β.Ε.Τ.Ε. ή Delta Project στο ευρύ επενδυτικό κοινό και την εισαγωγή του συνόλου των μετοχών της στη ΝΕ.Χ.Α.

Η Delta Project δραστηριοποιείται στην κατασκευή ολοκληρωμένων βιομηχανικών μονάδων με τη μέθοδο Turn Key Project (”με το κλειδί στο χέρι”), στους τομείς της μεταποιητικής βιομηχανίας και της αγοράς ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές (υδροηλεκτρικοί σταθμοί), καθώς και στη μελέτη και κατασκευή συγκροτημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού, ανεξάρτητων μηχανημάτων, υδροστροβίλων και των εξαρτημάτων τους.

Για τη χρήση του 2002 ο κύκλος εργασιών της Εταιρίας ανήλθε στα 7.778 χιλ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων στα 1.715 χιλ. ευρώ, ενώ για το 2003 ο κύκλος εργασιών αναμένεται να διαμορφωθεί στα 9.938 χιλ ευρώ και τα κέρδη προ φόρων στα 2.211 χιλ. ευρώ.

Η Delta Project θα διαθέσει στο επενδυτικό κοινό με δημόσια εγγραφή συνολικά 625.000 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές, ενώ μετά την εισαγωγή της Εταιρίας στο Χ.Α., το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα διαιρείται σε 3.125.000 μετοχές.

Κύριος Ανάδοχος είναι η Ακρόπολις Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. και Σύμβουλος Έκδοσης και Ειδικός Διαπραγματευτής η Marfin Ελληνική Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v