Q&R: Στην ISON η εγκατάσταση του ORAMA ERP

Το λογισμικό ORAMA ERP της εταιρίας Quality & Reliability επέλεξε η ISON για τη μηχανογράφηση των δραστηριοτήτων όλων των εταιριών του Ομίλου Concept (με κύρια brands τα Artisti Italiani και Maui & Sons).

Q&R: Στην ISON η εγκατάσταση του ORAMA ERP
Ο όμιλος εταιριών Concept, με κύρια brands τα Artisti Italiani και Maui & Sons, ανέθεσε στην εταιρία πληροφορικής ISON, η οποία εξειδικεύεται στους κλάδους ένδυσης και υπόδησης καθώς και των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, την επιλογή ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για τη μηχανογράφηση των δραστηριοτήτων όλων των εταιριών του ομίλου.

Η ISON, έπειτα από εκτενή έρευνα και αξιολόγηση, πρότεινε το λογισμικό ORAMA ERP της εταιρίας Quality & Reliability, το οποίο καλύπτει πλήρως τις δραστηριότητες του ομίλου (λιανική, franchising, χονδρική, παραγωγή) σε ένα ενιαίο και ομοιογενές περιβάλλον.

Η Q&R έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα, καθώς και μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται σήμερα περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 40 εγκαταστάσεις σε μεγάλους οργανισμούς, υπουργεία και υπηρεσίες του Δημοσίου.

Η Q&R θα εγκαταστήσει όλα τα υποσυστήματα του ORAMA ERP, τα οποία περιλαμβάνουν γενική και αναλυτική λογιστική, διαχείριση αποθεμάτων (κύκλωμα αποθήκης), διαχείριση αγορών (εγχώριες και κύκλωμα εισαγωγών), διαχείριση προμηθευτών, διαχείριση παγίων, διαχείριση εισπράξεων και όλο το κύκλωμα πωλήσεων, καθώς και την παρακολούθηση και κοστολόγηση της παραγωγής.



Με το νέο πληροφοριακό σύστημα, ο όμιλος εταιριών Concept αναμένεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την οργάνωση και λειτουργία της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v