Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε Notos Galleries μετονομάζονται τα Λαμπρόπουλος

Σε Notos Galleries μετονομάζονται πλέον τα πολυκαταστήματα (από τα παλαιότερα και γνωστότερα) Λαμπρόπουλος, σηματοδοτώντας τη νέα ταυτότητα των εν λόγω καταστημάτων, τα οποία λειτουργούν πλέον υπό τη σκέπη της εισηγμένης Notos Com.

Σε Notos Galleries μετονομάζονται τα Λαμπρόπουλος
Σε Notos Galleries Λαμπρόπουλος μετονομάζονται τα τρία πολυκαταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη που μέχρι στιγμής έφεραν την επωνυμία Λαμπρόπουλος και που ανήκουν στον όμιλο της Notos Com.

Ο τομέας των πολυκαταστημάτων αποτελεί ένα ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο τμήμα της ελληνικής αγοράς, στην οποία συμμετέχει η Notos Com Holdings, ενώ οι παρεχόμενες σε αυτά υπηρεσίες εμπλουτίζονται συνεχώς.

Όπως δήλωσε η κα Βαρβάρα Βερνίκου, γενική διευθύντρια των πολυκαταστημάτων, κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, η νέα επωνυμία – την οποία χαρακτήρισε ως σύγχρονη – φέρει την ποιοτική σφραγίδα της Notos Com, ενώ σηματοδοτεί τον δεύτερο αιώνα δημιουργικής πορείας των πολυκαταστημάτων.

Η κα Βερνίκου αναφέρθηκε και στο τέταρτο πολυκατάστημα του ομίλου, το οποίο υπενθυμίζεται αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι τα Χριστούγεννα του 2003, το οποίο μετονομάζεται σε Notos Galleries Home.

Όπως επισήμανε η κα Βερνίκου σε 17.000 τ.μ. θα υπάρχουν περισσότερες από 150 επώνυμες φίρμες με είδη σχετικά με το σπίτι, οι οποίες θα λειτουργούν με τη μορφή του shop-in-shop

Τέλος, υπενθυμίζεται πως η Notos Com ολοκλήρωσε την εξαγορά της Αφοί Λαμπρόπουλοι το 2001.

Μαρίση Μπαλιούση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v