Στη Sato το πρόγραμμα ”Αριάδνη” (ΟΤΑ)

Η εταιρία Sato Α.Ε., κατόπιν μειοδοτικού διαγωνισμού, επιλέχθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών για να αναλάβει τον εξοπλισμό των υποκαταστημάτων ”Αριάδνη” σε όλη την Ελλάδα, προϋπολογισμού 1 δισ. δρχ.

Στη Sato το πρόγραμμα  ”Αριάδνη” (ΟΤΑ)
Η εταιρία Sato Α.Ε., με δελτίο Τύπου της προς το ΧΑΑ, ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης την επέλεξε, κατόπιν μειοδοτικού διαγωνισμού, για τον εξοπλισμό των υποκαταστημάτων ”Αριάδνη” σ’ όλη την Ελλάδα, προϋπολογισμού 1 δισ. δρχ. ή 2,934 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο εξυπηρέτησης του πολίτη που έχει γίνει ποτέ στη χώρα και η Sato δεν θα μπορούσε να απουσιάσει απ’ αυτό. Το πρόγραμμα ”Αριάδνη” αποσκοπεί στη βελτίωση της οργάνωσης, στην ανανέωση και στον εμπλουτισμό της υπάρχουσας δημόσιας πληροφορίας σε ψηφιακή μορφή, ώστε να επιτρέπεται η περαιτέρω ταξινόμησή της σε δικτυωμένες και υποστηριζόμενες βάσεις δεδομένων, που θα είναι προσπελάσιμες μέσω Διαδικτύου, τηλεφώνου, αλλά και μέσω δομών εξυπηρέτησης σε τοπικό επίπεδο. Οι δομές αυτές θα ονομάζονται γραφεία ”Αριάδνη” και θα εγκατασταθούν στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v