Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέκροψ: Αίτηση για κανονική διαπραγμάτευση

Κύκλο εργασιών ύψους 3,33 εκατ. ευρώ σημείωσε η εταιρία Κέκροψ στο εννεάμηνο. Κατόπιν αυτού, κατέθεσε αίτηση στο Χ.Α. προκειμένου η μετοχή της να υπαχθεί και πάλι σε καθεστών κανονικής διαπραγμάτευσης.

Κέκροψ: Αίτηση για κανονική διαπραγμάτευση
κέρδη έναντι ζημιών και αύξηση του κύκλου εργασιών της έκλεισε το εννεάμηνο για την εταιρία Κέκροψ, όπως προκύπτει από τη λογιστική της κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο κύκλος εργασιών της εταιρίας για την εν λόγω περίοδο διαμορφώθηκε στα 3,33 εκατ. ευρώ έναντι 1,05 εκατ. ευρώ το 2002, σημειώνοντας αύξηση σε ποσοστό 217%.

Κατόπιν αυτού, η εταιρεία υπέβαλε τα απαιτούμενα έγγραφα προς το Χ.Α., προκειμένου να εξέλθει από την κατηγορία της ”χαμηλής παραγωγικής δραστηριότητας” στην οποία είχε υπαχθεί με την υπ’ αριθμόν 96/17.04.2003 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών και να υπαχθεί η μετοχή της και πάλι σε καθεστώς κανονικής διαπραγμάτευσης.

Επιπλέον, τα αποτελέσματά της παρουσιάζουν κέρδη ύψους 49 χιλ. ευρώ, έναντι ζημιών ύψους 82 χιλ. ευρώ το 2002.

Όπως αναφέρεται στις σημειώσεις του ισολογισμού, δεν έχει σχηματιστεί πρόβλεψη για απαιτήσεις τρίτων κατά της εταιρίας που διεκδικούνται δικαστικά και αφορούν αμφισβητήσεις κυριότητας ακινήτων και αξιώσεις για αποζημιώσεις ποσού 504 χιλ. ευρώ περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v