Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Στο 0,90 ευρώ το stock option plan

Σε 35 στελέχη της Sato απευθύνεται το τρέχον stock option plan που αφορά σε 180.400 μετοχές ήτοι σε ποσοστό 0,64% με τιμή άσκησης ανά δικαίωμα ίση με την ονομαστική αξία της μετοχής, ήτοι 0,90 ευρώ.

SATO: Στο 0,90 ευρώ το stock option plan
Σε 35 στελέχη της Sato απευθύνεται το τρέχον stock option plan που αφορά σε 180.400 μετοχές, ήτοι σε ποσοστό 0,64%, με τιμή άσκησης ανά δικαίωμα ίση με την ονομαστική αξία της μετοχής, ήτοι 0,90 ευρώ. 

Οι δικαιούχοι, μετά την υποβολή των έγγραφων δηλώσεών τους για την άσκηση των δικαιωμάτων τους, υποχρεούνται μέχρι τις 30/11/2008 να προβούν στην καταβολή της αξίας των ασκουμένων από αυτούς δικαιωμάτων.

Στη συνέχεια και ανάλογα με τον αριθμό των δικαιωμάτων που θα έχει ασκηθεί και την εμπρόθεσμη καταβολή από τους δικαιούχους της αξίας των ασκούμενων δικαιωμάτων, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας θα προβεί στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της και στην έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.
 
Σε περίπτωση που η κάλυψη του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου δεν είναι πλήρης, το μετοχικό κεφάλαιο θα αυξηθεί μέχρι το ποσό της αντίστοιχης κάλυψης.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε να εισαχθούν οι μετοχές που αντιστοιχούν στα ασκηθέντα δικαιώματα προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 

Το ολοσχερώς καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σήμερα στο ποσό των 25.250.866 ευρώ και διαιρείται σε 28.056.518 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,90 ευρώ η κάθε μία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v