Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΓΕΚΑ: Συνεργασία με Shell

Η ΕΛΓΕΚΑ ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της εταιρία (με ποσοστό 50,02%) ELGEKA-FERFELIS ROMANIA SRL, υπέγραψε συμφωνία διανομής με την "SHELL LUBRICANTS SUPPLY COMPANY B.V", μέλος της SHELL GROUP.

ΕΛΓΕΚΑ: Συνεργασία με Shell
Η ΕΛΓΕΚΑ ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της εταιρία (με ποσοστό 50,02%) ELGEKA-FERFELIS ROMANIA SRL, υπέγραψε συμφωνία διανομής με την "SHELL LUBRICANTS SUPPLY COMPANY B.V", μέλος της SHELL GROUP, τριετούς διάρκειας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προβλέπεται ότι η ELGEKA-FERFELIS ROMANIA S.A., θα αρχίσει τη διανομή των λιπαντικών την 1η Δεκεμβρίου 2008.

Η SHELL GROUP θεωρείται ως ηγέτιδα εταιρία στον τομέα των λιπαντικών, κατέχοντας το 13% της παγκόσμιας αγοράς για το 2007. Σκοπός της συνεργασίας είναι να αυξηθεί η παρουσία και η εμπορικότητα των σημάτων της SHELL στη Ρουμανική αγορά. 

Σημειώνεται, ότι η ELGEKA-FERFELIS ROMANIA S.A. θα δημιουργήσει ένα ειδικευμένο τμήμα που θα υποστηρίξει αυτή την κατηγορία προϊόντων. H παραπάνω συνεργασία αναμένεται να συνεισφέρει στην αύξηση του κύκλου εργασιών της ELGEKA-FERFELIS ROMANIA S.A. και κατ' επέκταση του Ομίλου κατά 6 εκατ. ευρώ περίπου, για το έτος 2009. 

Όπως επισημαίνεται, η ELGEKA FERFELIS ROMANIA S.A. αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταίριες διανομών στη Ρουμανία παρέχοντας ολοκληρωμένες εμπορικές υπηρεσίες όπως πωλήσεις, Marketing και Logistics. Διαθέτει δίκτυο 12 υποκαταστημάτων στη Ρουμανική επικράτεια τα οποία καλύπτουν το σύνολο της αγοράς της συγκεκριμένης χώρας.

Η ELGEKA FERFELIS ROMANIA S.A δραστηριοποιείται στις αγορές της Βουλγαρίας και Μολδαβίας μέσω θυγατρικών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v