Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Έργο για θυγατρική στη Ρουμανία

Στην υλοποίηση έργου για το Υπουργείο Εργασίας της Ρουμανίας ανέλαβε η εταιρία European Profiles, μέλος του ομίλου εταιριών της Q & R και το οποίο είναι ύψους 953.000 ευρώ και διάρκειας 18 μηνών.

Q&R: Έργο για θυγατρική στη Ρουμανία
Την υλοποίηση του έργου ”Εκπαίδευση αναβάθμιση δεξιοτήτων για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στη Ρουμανία”, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα PHARE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέλαβε κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού η εταιρεία συμβούλων European Profiles Α.Ε., μέλος του ομίλου της Q & R.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση της εταιρίας, το έργο που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία 01- Πληροφορική και την γαλλική εταιρεία Louis Berger S.A., είναι ύψους 953.000 ευρώ και διάρκειας 18 μηνών.

Το βασικό αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων 800 ατόμων που εργάζονται στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ρουμανίας σε 11 περιφέρειες της χώρας, καθώς και σε οργανισμούς (Ο.Τ.Α., Μ.Κ.Ο. κ.α.) που παρέχουν υπηρεσίες πρόνοιας.

Η εκπαίδευση θα καλύψει τις νέες θεσμικές αλλαγές του Υπουργείου καθώς και σύγχρονες μεθόδους λειτουργίας των νέων θεσμών. Απώτερος σκοπός του έργου είναι να παραχθεί εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση όλων των σχετικών υπαλλήλων του Υπουργείου.

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ρουμανίας στοχεύει, καταρτίζοντας το προσωπικό του, να αναβαθμίσει τις κοινωνικές υπηρεσίες της χώρας και να συμβάλλει στην άμβλυνση των επιπτώσεων της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού που απειλεί σήμερα το 44% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Η European Profiles αποτελεί την βασική επιχειρηματική μονάδα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών του Ομίλου Q&R με μεγάλο αριθμό έργων τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v