Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΓΕΚΑ: Νέος CFO ο Α. Μισαηλίδης

Γνωστοποιήθηκε από την ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. η αντικατάσταση του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή κ. Γεώργιου Πάχη από τον κ. Άνθιμο Μισαηλίδη. Συγχρόνως, αποφασίστηκε από το ΔΣ να ασκεί και καθήκοντα υπεύθυνου επενδυτικών σχέσεων.

ΕΛΓΕΚΑ: Νέος CFO ο Α. Μισαηλίδης
Ο κος Γεώργιος Παχής ο οποίος ως σήμερα ασκούσε τα καθήκοντα του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή της Ελγέκα, καθώς και του Υπευθύνου Σχέσεων με τους Επενδυτές και συμμετείχε ως Εκτελεστικό μέλος στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, αποχώρησε από τις παραπάνω θέσεις που κατείχε, όπως ενημέρωσε η εταιρία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο συνήλθε σήμερα Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2008, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κο Γεώργιο Παχή για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες που παρείχε στην Εταιρία και στον Όμιλο ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε., παρουσίασε τον νέο Οικονομικό Διευθυντή της Εταιρίας, κο Άνθιμο Μισαηλίδη, ο οποίος αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του Υπευθύνου Επενδυτικών Σχέσεων της Εταιρίας.

Ο κος Άνθιμος Μισαηλίδης απέκτησε το 1998 τον πρώτο πανεπιστημιακό του τίτλο σπουδάζοντας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Το 2000 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο University of Delaware, Newark, DE, USA λαμβάνοντας Master in Business Administration με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά. Από τον Οκτώβριο του 2001 αποτελεί μέλος της οικογένειας της ΕΛΓΕΚΑ δραστηριοποιούμενος μεταξύ άλλων σε θέσεις όπως αυτή του Προϊσταμένου Οικονομικού Προγραμματισμού και του Αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή της θυγατρικής εταιρίας ELGEKA FERFELIS ROMANIA S.A. στη Ρουμανία.

Κατόπιν αυτού, μετά την αποχώρηση του κου Γεώργιου Παχή από τις θέσεις που κατείχε καθώς και από το Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο συμμετείχε μέχρι σήμερα ως Εκτελεστικό μέλος, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, του οποίου η θητεία λήγει στις 30/06/2013, διαμορφώνεται ως ακολούθως:

1. Αλέξανδρος Κατσιώτης του Γεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος,
2. Έλλη Δρακοπούλου συζ. Νικολάου, Αντιπρόεδρος-Εκτελεστικό Μέλος,
3. Βασίλειος Ευγένιος του Μιχαήλ, Γενικός Διευθυντής-Εκτελεστικό Μέλος,
4. Παρασκευάς Τοκτόκογλου του Χαραλάμπους, μη Εκτελεστικό Μέλος,
5. Μιχαήλ Φανδρίδης του Εμμανουήλ, μη Εκτελεστικό Μέλος,
6. Στυλιανός Γεωργιουδάκης του Στυλιανού, μη Εκτελεστικό Μέλος,
7. Στυλιανός Στεφάνου του Μάρκου, μη Εκτελεστικό Μέλος (Ανεξάρτητο) και
8. Κυριάκος Σαχανίδης του Σωκράτη, μη Εκτελεστικό Μέλος (Ανεξάρτητο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v