Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Δ. Παρθένης στο τιμόνι της Αλφα Γκρίσιν

Tην παραίτησή του από τη θέση του CEO υπέβαλε σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2008 ο κ. Βασίλειος Γκρίσιν. Τη θέση του ανέλαβε ο κ. Δημήτριος Παρθένης. Ανασυγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο Δ. Παρθένης στο τιμόνι της Αλφα Γκρίσιν
Η Αλφα Γκρίσιν ενημερώνει ότι, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 10ης Δεκεμβρίου 2008, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Βασίλειος Α. Γκρίσιν υπέβαλε επιστολή παραίτησης από τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή του Προέδρου, έρχεται στα πλαίσια των γενικότερων αναδιαρθρωτικών αλλαγών που εφαρμόζει μέσα στο 2008 ο όμιλος και που επιβάλλονται από την ταχεία ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων του. Το ΔΣ έκανε ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση του κ. Βασίλειου Γκρίσιν.

Ο κ. Βασίλειος Γκρίσιν παραμένει Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας, ενώ τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΣ της εταιρείας αναλαμβάνει, κατόπιν πρότασης του κ. Γκρίσιν, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή, το εκτελεστικό μέλος του ΔΣ αυτής, κ. Δημήτριος Γ. Παρθένης.

Όπως επισημαίνεται, το νέο Δ.Σ. το οποίο ανασυγκροτήθηκε, έχει ως εξής:

1.Βασίλειος Γκρίσιν του Αλεξίου, Πρόεδρος, εκτελεστικό μέλος
2.Νικόλαος Κακούσιος του Χαρίλαου, Αντιπρόεδρος και Συνδιευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
3.Δημήτριος Παρθένης του Γεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
4.Μάριος Καπενεκάκης του Μιχαήλ, εκτελεστικό μέλος
5.Δημήτριος Κλώνης του Χρήστου , μη εκτελεστικό μέλος
6.Δρυμιώτης Ανδρέας του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
7.Βασιλική Κουράκου του Πέτρου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Σημειώνεται, ότι σχύουν οι εξουσίες εκπροσωπήσεως που δόθηκαν με τις από 29/03/2005 και την 12/12/2007 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας. Η θητεία του ως άνω Διοικητικού Συμβουλίου λήγει στις 28/03/2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v