Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαρβαρέσος: Aδικη η απόφαση για επιβολή προστίμου

Τη λύπη και την απορία, εξέφρασε το Δ.Σ. της Βαρβαρέσος για επιβολής προστίμου 80.000 ευρώ από την Ε. Κεφαλαιαγοράς, ενώ δηλώνει ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προστασία των συμφερόντων των μετόχων, τη δικαίωση και την αποκατάσταση της φήμης της.

Βαρβαρέσος: Aδικη η απόφαση για επιβολή προστίμου
Τη λύπη και την απορία, εξέφρασε το Δ.Σ. της Βαρβαρέσος για την επιβολή προστίμου 80.000 ευρώ από την Ε. Κεφαλαιαγοράς, ενώ δηλώνει ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προστασία των συμφερόντων των μετόχων, τη δικαίωση και την αποκατάσταση της φήμης της.

Ειδικότερα, για την επιβολή προστίμου 80.000 ευρώ στην αντιπρόεδρο Α. Βαρβαρέσου ανακοινώνει, ότι η ίδια δεν έχει προβεί σε καμία παράβαση, και επίσης δεν έγινε με εντολή της καμία από τις πράξεις όπως αυτές περιγράφονται στην αναφερόμενη απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Οσον αφορά στον κ. Στυλιανό Στρατινάκη που φέρεται ότι διενήργησε εκτεταμένες συναλλαγές της μετοχής, τονίζει ότι δεν είναι συγγενής κανενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Βαρβαρέσσος και άγνωστο πρόσωπο προς την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v