Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι Κρι: Επιβεβαιώνει επέκταση σε διεθνείς αγορές

Την ενίσχυση της θέσης της στην εγχώρια αγορά και την περεταίρω επέκταση της δραστηριότητάς της στις διεθνείς αγορές γνωστοποίησε η διοίκηση της Κρι Κρι, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Κρι Κρι: Επιβεβαιώνει επέκταση σε διεθνείς αγορές
Την ενίσχυση της θέσης της στην εγχώρια αγορά και την περεταίρω επέκταση της δραστηριότητάς της στις διεθνείς αγορές γνωστοποίησε η διοίκηση της Κρι Κρι, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Ειδικότερα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι, σχετικά με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας euro2day.gr, της 15ης/12/2008, για τις επιχειρηματικές εξελίξεις της βιομηχανίας γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ, επιβεβαιώνει την ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται σε αυτό.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΚΡΙ ΚΡΙ εστιάζει στην ενίσχυση της θέσης της εταιρίας στην εγχώρια αγορά και στην περεταίρω επέκταση της δραστηριότητάς της στις διεθνείς αγορές.

Στόχος της επιχείρησης είναι η τοποθέτηση τουλάχιστον 1.000 καταψυκτών σε νέα σημεία πώλησης παγωτού κάθε χρόνο και η κατάκτηση διψήφιου μεριδίου εγχώριας αγοράς στα βασικά της προϊόντα (παγωτό και γιαούρτι), από μερίδιο 7% που ελέγχει σήμερα.

Σχετικά με τη δράση της στις αγορές του εξωτερικού, η ΚΡΙ ΚΡΙ προγραμματίζει την έναρξη διάθεσης προϊόντων παγωτού στη γειτονική Βουλγαρία, στις αρχές του 2009. Παράλληλα βρίσκεται σε επαφές με πιθανούς συνεργάτες που θα υποστηρίξουν την εμπορική είσοδο των προϊόντων γιαουρτιού της ΚΡΙ ΚΡΙ, στην αγορά της Ρουμανίας. Τέλος, η εταιρία σχεδιάζει και την επέκταση της παρουσίας της στις αγορές της Ιταλίας και της Γερμανίας, όπου διακρίνονται ευκαιρίες σε νέα κανάλια διανομής.

Όπως επισημαίνεται, για την υποστήριξη των αναπτυξιακών της πλάνων, η ΚΡΙ ΚΡΙ προχωρά στο σχεδιασμό νέου 3ετούς επενδυτικού προγράμματος, συνολικού προϋπολογισμού 11 εκατ. ευρώ, που πρόκειται να ενισχύσει σημαντικά την παραγωγική της δυναμικότητα. Το κύριο μέρος των προς επένδυση κεφαλαίων θα κατευθυνθεί στην επέκταση των αποθηκών (ψυκτικοί θάλαμοι), στην απόκτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού και στην ενίσχυση του δικτύου διανομής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v