Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio Visual: Σύναψη ομολογιακών ύψους 7,15 εκατ.

Η Audio Visual προέβη στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 5,5 εκατ. ευρώ. Επίσης, η θυγατρική της Audio Visual, STER CINEMAS προέβη στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους ενός 1.650.000 ευρώ.

Audio Visual: Σύναψη ομολογιακών ύψους 7,15 εκατ.
Η Audio Visual προέβη στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.
 
Η διάρκεια του δανείου έχει καθοριστεί σε 5 έτη.

Τα δάνειο θα καλυφθεί από την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία έχει διοριστεί πληρεξούσιος καταβολών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων.

Η αποπληρωμή του δανείου θα πραγματοποιηθεί την 31-12-2013. Το προϊόν του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων βραχυπρόθεσμων τραπεζικών υποχρεώσεων της εταιρίας.

Επίσης, η  θυγατρική της Audio Visual, STER CINEMAS προέβη στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους ενός 1.650.000 ευρώ.

Η διάρκεια του δανείου έχει καθοριστεί σε 3 έτη. Τα δάνειο θα καλυφθεί από την Τράπεζα Πειραιώς η οποία έχει διοριστεί πληρεξούσιος καταβολών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων. Η αποπληρωμή του δανείου θα πραγματοποιηθεί την 30-12-2011. Το προϊόν του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων βραχυπρόθεσμων τραπεζικών υποχρεώσεων της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v