Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

H Euromedica πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009 παρουσίαση του Ομίλου στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Euromedica: Παρουσίαση στην ΕΘΕ
H Euromedica πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009 παρουσίαση του Ομίλου στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, από τους κκ Α. Τερζόπουλο - Πρόεδρο της εταιρίας, Ι. Μπλέτσο - Διευθύνοντα Σύμβουλο, Γ. Σταματάκη - IRO του ομίλου και Ε. Τακούδα - Οικονομική Διευθύντρια.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αναλύθηκαν τα δημοσιευμένα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου Euromedica, και αναφέρθηκαν οι στόχοι, που είναι η περαιτέρω ανάπτυξη στον τομέα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας, η διεύρυνση της παρουσίας του Ομίλου στο εξωτερικό, η περαιτέρω ανάπτυξη στον τομέα των κέντρων αποκατάστασης και στον ψυχιατρικό κλάδο, η επέκταση σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, καθώς και η επέκταση συνεργασιών - συμμετοχών της θυγατρικής Europrocurement σε εμπορικές εταιρείες.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του Ομίλου στον ευρύτερο χώρο της υγείας, έχει ξεκινήσει η διαδικασία δημιουργίας Ογκολογικής κλινικής στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με ιατρούς, δυναμικότητας 173 κλινών. Στο στάδιο της κατασκευής βρίσκεται σήμερα η Ιόνιος Γενική Κλινική στην Κέρκυρα, σε συνεργασία με ιατρούς, δυναμικότητας 114 κλινών, καθώς και το κέντρο αποκατάστασης Euromedica - Αρωγή στη Θεσσαλονίκη, δυναμικότητας 194 κλινών.

Παράλληλα, κατασκευάζεται κέντρο αποκατάστασης στην Καρδίτσα δυναμικότητας 40 κλινών, ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία άλλων τριών κέντρων αποκατάστασης, στην Καβάλα, στην Κοζάνη και στην Αθήνα.

Ο Όμιλος Euromedica αποτελείται σήμερα από ένα δίκτυο 79 μονάδων συνολικά: 54 διαγνωστικά κέντρα, 16 κλινικές και 9 κέντρα αποκατάστασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v