Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΛΥΔΑ: Aπό 28 - 30 Ιανουαρίου η δημόσια εγγραφή

Στις 28 έως και 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή της εταιρίας ”ΙΛΥΔΑ” για την εισαγωγή της στην Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά (ΝΕΧΑ), με την έκδοση 800.000 νέων μετοχών.

ΙΛΥΔΑ: Aπό 28 - 30 Ιανουαρίου η δημόσια εγγραφή
Στις 28 έως και 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή της εταιρίας ”ΙΛΥΔΑ” για την εισαγωγή της στην Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά (ΝΕΧΑ).

Η εταιρία θα προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με έκδοση 800.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, από τις οποίες οι 762.000 θα διατεθούν μέσω της δημόσιας εγγραφής και οι υπόλοιπες 58.000 μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης στο προσωπικό.

Ο συνολικός αριθμός μετοχών μετά την αύξηση κεφαλαίου θα διαμορφωθεί σε 4.000.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ έκαστη.

Το εύρος τιμών, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή, θα καθοριστεί από τον κύριο ανάδοχο και θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη της δημόσιας προσφοράς.

Η τιμή διάθεση των μετοχών θα καθορισθεί μέσω της διαδικασίας υποβολής προσφορών (Book Building) από θεσμικούς επενδυτές. Ο Κύριος Ανάδοχος και Σύμβουλος Εκδοσης είναι η EFG Telesis Finance ΑΕΠΕΥ και Ειδικός Διαπραγματευτής η EFG Eurobank Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Τα κεφάλαια που θα αντληθούν θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας συνολικού ύψους 3.927.543 ευρώ.

Οι βασικοί τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρίας ΙΛΥΔΑ είναι η ανάπτυξη και υποστήριξη πληροφορικών συστημάτων ERP (ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων), η ανάπτυξη λογισμικού για κάθετες αγορές, ανάπτυξη λογισμικού κατά παραγγελία και η διάθεση ολοκληρωμένων πληροφορικών συστημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v