Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Παράδοση νέας κερκίδας στο Στάδιο Καλλιθέας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» η τελετή παράδοσης–παραλαβής των έργων αναμόρφωσης του Σταδίου, που έγιναν με τη χρηματοδότηση της ΟΠΑΠ.

ΟΠΑΠ: Παράδοση νέας κερκίδας στο Στάδιο Καλλιθέας
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» η τελετή παράδοσης–παραλαβής των έργων αναμόρφωσης του Σταδίου, που έγιναν με τη χρηματοδότηση της ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, τα έργα αφορούσαν στην κατασκευή μιας νέας κερκίδας στο ανατολικό πέταλο του Σταδίου, χωρητικότητας 2.100 θέσεων, περιλαμβανομένων νέων χώρων υγιεινής για τους θεατές, αποδυτήρια για τους ερασιτέχνες αθλητές, κυλικείο και γραφεία διοίκησης.

Στην κατασκευή της νέας κερκίδας, ειδική μέριμνα δόθηκε στην προσβασιμότητα όλων των χώρων από ΑΜΕΑ.
 
Επιπλέον, με γνώμονα την ασφάλεια αθλητών και θεατών, αλλά και των περιοίκων η ΟΠΑΠ  προχώρησε στην υλοποίηση έργων αντιστήριξης, στο πλαίσιο των οποίων κατασκευάστηκαν δύο ειδικά τοιχία αντιστήριξης, ένα πίσω από την κερκίδα και ένα αριστερά αυτής, και τοποθετήθηκε μεταλλικό δίκτυ προστασίας, στην δεξιά πλευρά. Το συνολικό κόστος των εργασιών ανήλθε στο ποσό του € 1.400.000.

Κατά την τελετή παράδοσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ  κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, δήλωσε ότι τα έργα αυτά αποτελούν ένα δείγμα της διαχρονικής προσφοράς της ΟΠΑΠ στον αθλητισμό, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε άλλα επτά έργα που ολοκληρώνονται εντός του 2009 σε ισάριθμα γήπεδα της Superleague με την υποστήριξη της εταιρείας. «Τα έργα αυτά εντάσσονται στον άξονα “Αθλητισμός” της νέας πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ και θα πραγματοποιηθούν προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας, με νομιμότητα και επαγγελματισμό», δήλωσε ο κ. Χατζηεμμανουήλ.
Παραλαμβάνοντας τα έργα ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά παραλαμβάνουμε σήμερα τη νέα κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου, ένα ιδιαίτερα δύσκολο τεχνικά έργο με σημαντικά οφέλη για την ομάδα και την πόλη μας, που συμβάλλει στην αναβάθμιση του αθλητισμού στην Καλλιθέα.»




# # #

Πληροφορίες για συντάκτες
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κυρία Ελένη Αντωνοπούλου, ΟΠΑΠ Α.Ε. (210-5798902) email: [email protected], και τον κύριο Γιάννη Καρδαρά, Politics (210-8174400), e-mail: Yiannis.kardaras@politicspr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v