Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι νικητές του διαγωνισμού της Δρομέας

Ολοκληρώθηκε στις 10 Ιανουαρίου η αξιολόγηση από την αρμόδια Επιτροπή των συμμετοχών στον 2ο Διαγωνισμό Βιομηχανικού Σχεδίου που προκήρυξε την άνοιξη του 2003 η εταιρία επίπλων Δρομέας, στο πλαίσιο βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της εργασίας.

Οι νικητές του διαγωνισμού της Δρομέας
Ολοκληρώθηκε στις 10 Ιανουαρίου η αξιολόγηση από την αρμόδια Επιτροπή των συμμετοχών στον 2ο Διαγωνισμό Βιομηχανικού Σχεδίου που προκήρυξε την άνοιξη του 2003 η εταιρία επίπλων Δρομέας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στόχος της εταιρίας ήταν η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της εργασίας στις σύγχρονες κοινωνίες.

Ο όγκος των συμμετοχών και ο πλούτος των ιδεών που κατατέθηκαν ήταν εξαιρετικά υψηλοί, αφού κατατέθηκαν 219 προτάσεις, αποτέλεσμα και της μεγάλης επιτυχίας του 1ου Διαγωνισμού και της μεγάλης δημοσιότητας της προκήρυξης στον ελληνικό και ξένο Τύπο, την άνοιξη του 2003.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελέσθηκε από τους Νικόλαο Μαρμαρά, Κων/νο Μπουζάκη, Ευθύμιο Πανουργιά, Θεολόγο Παπαδόπουλο, Δημοσθένη Χαρίτο, και Αθανάσιο Παπαπαναγιώτου, πολιτικό μηχανικό και πρόεδρο της Δρομέας.

Τα μέλη της Επιτροπής αξιολόγησαν τις 219 υποβληθείσες προτάσεις και επέλεξαν τις τρεις καλύτερες, ενώ δόθηκαν και τρεις έπαινοι.

Ειδικότερα, το πρώτο βραβείο (10.000 ευρώ) δόθηκε στον Αλέξανδρο Διδασκάλου για γραφείο εργασίας Η/Υ, ενώ το δεύτερο βραβείο (5.000 ευρώ) δόθηκε στην Ομάδα Σχεδίασης (dpsd 2000) φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Σύρος) για τα γραφεία Quadriga και Flow.

Επίσης, όσον αφορά στο τρίτο βραβείο (3.000 ευρώ), δόθηκε στην Peter S.A. Walker για την τροχήλατη αρχειοθήκη Tracktor.

Παράλληλα, δόθηκε έπαινος (1.500 ευρώ) και στην Ομάδα Σχεδίασης (dpsd 2000) φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Σύρος) για τους σταθμούς εργασίας Wing, Alt+View και Copertura.

Έπαινος, όμως, απενεμήθη και στους Φίλιππο Ζαννέττο (1.500 ευρώ) για το αιωρούμενο κάθισμα αναμονής ”The Playground” και Αndrea Struppler (1.500 ευρώ) για γραφείο, διαχωριστικό και σύνθεση γραφείων-βιβλιοθηκών.

Η εταιρία Δρομέας ΑΒΕΕΑ ιδρύθηκε το 1979 και σήμερα δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία επίπλων γραφείου, διαχωριστικών τοιχωμάτων και συστημάτων αρχειοθέτησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v