Εργο 15,2 εκατ. ευρώ για Κλουκίνας - Λάππας

Την ανάληψη του έργου Κατασκευής της Επέκτασης του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων, συνολικού προϋπολογισμού του 15.222.000 ευρώ, ανακοίνωσε η εταιρία Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας.

Εργο 15,2 εκατ. ευρώ για Κλουκίνας - Λάππας
Την ανάληψη του έργου Κατασκευής της Επέκτασης του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων, ανακοίνωσε η εταιρία Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων. Ο συνολικός προϋπολογισμός του είναι 15.222.000 ευρώ και η προθεσμία περαίωσής του είναι 24 μήνες.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση ανάθεσης της εκτέλεσης του έργου στην Κοινοπραξία ”Κ.Λ.Μ. ΑΕ – ΤΕΔΡΑ ΑΤΕ” εκδόθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2003. Η υπογραφή της σύμβασης του έργου αναμένεται να γίνει μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου 2004, δεδομένου ότι ο φάκελος του διαγωνισμού έχει ήδη εγκριθεί από το αρμόδιο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Το έργο επέκτασης του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό σταθμό για την Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας, στρατηγικός στόχος της οποίας είναι η ισχυροποίηση της θέσης της στα κατασκευαστικά έργα του Δημοσίου Τομέα.

Η Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1986. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην υλοποίηση σύνθετων και εξειδικευμένων ιδιωτικών τεχνικών έργων, όπως οι κατασκευές βιομηχανικών εγκαταστάσεων και γραφείων, οι ανεγέρσεις νοσοκομειακών κτιρίων, οι κατασκευές super markets, οι κατασκευές τραπεζικών καταστημάτων, οι ανακατασκευές διατηρητέων κτιρίων κ.α. Επίσης, ως κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου 5ης τάξεως γενικού, αναλαμβάνει και κατασκευάζει δημόσια έργα.

Τέλος, η Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας βρίσκεται προ των πυλών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η Δημόσια Εγγραφή της εταιρίας λαμβάνει χώρα στις 21-23 Ιανουαρίου 2004. Μέσα από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο, η εταιρία προσβλέπει στην άντληση κεφαλαίων που θα συμβάλουν στην υλοποίηση ουσιαστικών στρατηγικών σχεδίων της, καθώς θα επενδυθούν και θα αξιοποιηθούν με στόχο την περαιτέρω δυναμική της ανάπτυξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v