Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λιβάνης: Συμφωνία με Πάπυρο για το σήμα ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κατόπιν συμφωνίας με την Πάπυρος Γραφικαί Τέχναι περιέρχεται στην ιδιοκτησία της Λιβάνης το σύνολο των δικαιωμάτων, πνευματικών και περιουσιακών που απορρέουν από την ιδιοκτησία και χρήση του σήματος "ΕΠΙΚΑΙΡΑ".

Λιβάνης: Συμφωνία με Πάπυρο για το σήμα ΕΠΙΚΑΙΡΑ
Κατόπιν συμφωνίας με την Πάπυρος Γραφικαί Τέχναι περιέρχεται στην ιδιοκτησία της Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη το σύνολο των δικαιωμάτων, πνευματικών και περιουσιακών που απορρέουν από την ιδιοκτησία και χρήση του εμπορικού-βιομηχανικού σήματος "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" όσον αφορά την έκδοση περιοδικού εντύπου.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Λιβάνης, η συμφωνία αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της εταιρείας για την ενίσχυση του κλάδου εκδόσεων περιοδικών.

Σημειώνουμε ότι ήδη συμπληρώθηκε ένα έτος επιτυχημένης κυκλοφορίας από την εταιρεία, του περιοδικού "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ". Διανέμεται κάθε Σάββατο ή Κυριακή ως ένθετο σε επαρχιακές εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα το "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ" διανέμεται σε 25 πόλεις, τυπώνεται σε 110.000 αντίτυπα και υπολογίζεται ότι το διαβάζουν περίπου 330.000 αναγνώστες εβδομαδιαία Οι τομείς στους οποίους αναφέρεται είναι η πολιτική, το διεθνές περιβάλλον - διπλωματία, η οικονομία, ο πολιτισμός κ.ά. Επίσης στον δικτυακό του τόπο (ο οποίος συνεχώς εμπλουτίζεται), www.m-metropolitan.gr μπορεί κανείς να αναγνώσει όλα τα εκδοθέντα τεύχη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v