Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Βαγγέλης Δοδοντζίδης στον όμιλο YALCO

Ο Βαγγέλης Δοδοντζίδης από την 1η Φεβρουαρίου 2009 είναι ο νέος Εμπορικός Διευθυντής της Omnishop, που αποτελεί τον βραχίονα της λιανικής του ομίλου εταιρειών YALCO. Συμμετοχή στην έκθεση Ambiente 2009.

Ο Βαγγέλης Δοδοντζίδης στον όμιλο YALCO
Ο Βαγγέλης Δοδοντζίδης από την 1η Φεβρουαρίου 2009 είναι ο νέος Εμπορικός Διευθυντής της Omnishop, που αποτελεί τον βραχίονα της λιανικής του ομίλου εταιρειών YALCO.

Στην Omnishop υπάγονται 3 καταστήματα Habitat και 36 καταστήματα Omnishop σε όλη την Ελλάδα, καθώς και η διαχείριση και η εμπορεία σημαντικών παγκοσμίως brands στον χώρο του οικιακού εξοπλισμού, όπως : Habitat, Bodum, Lagostina, Leifheit, Jamie Oliver, IRIS, Gelco, Guy Degrenne, κ.α.

Ο Βαγγέλης Δοδοντζίδης υπήρξε βασικό στέλεχος του ομίλου SATO επί 18 χρόνια, κατέχοντας τα τελευταία χρόνια τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή για το franchise κομμάτι του ομίλου, δηλαδή για τις μάρκες Bo Concept, Divani & Divani και La maison coloniale.

Όπως δήλωσε ο κος Γιώργος Σαλάχας, Γενικός Διευθυντής της Omnishop: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που έχουμε στην ομάδα μας τον Βαγγέλη Δοδοντζίδη, ένα στέλεχος που με την εμπειρία, το πάθος και τον επαγγελματισμό του, θα συμβάλλει σημαντικά στη νέα εποχή της Omnishop και την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Ο κος Βαγγέλης Δοδοντζίδης με τη σειρά του δήλωσε: «Θεωρώ εξαιρετικά σημαντική τη χρονική συγκυρία της μετακίνησής μου, αφού έρχεται σε μια στιγμή που η Omnishop υπό τη νέα Γενική Διεύθυνση του Γιώργου Σαλάχα ανανεώνεται και «ανοίγεται» σε νέες ιδέες και νέους ανθρώπους και συνεργασίες. Η επιλογή της διοίκησης στο πρόσωπο μου με τιμά ιδιαίτερα και θα προσπαθήσω να φανώ με όλες μου τις δυνάμεις αντάξιος της».

-----Συμμετοχή στην έκθεση Ambiente 2009

Η YALCO συμμετείχε και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Ambiente 2009, η οποία διεξήχθη από 13 έως 17 Φεβρουαρίου 2009. Η Διεθνή Έκθεση Ambiente 2009 πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη και παρευρέθησαν σημαντικοί αγοραστές και εκθέτες από όλο τον κόσμο. Περίπου 135,000 αγοραστές επισκέφτηκαν τη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών αγαθών. Νέα προϊόντα παρουσιάστηκαν από 4,466 εκθέτες από 86 χώρες.

Οι επαγγελματίες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη YALCO για λύσεις οικιακού εξοπλισμού καθώς και να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μας προϊόντα και τα trends της παγκόσμιας αγοράς.

Μεγάλος αριθμός επισκεπτών επισκέφτηκε τα περίπτερα FEST & IONIA της YALCO. Η YALCO συμμετείχε στην έκθεση Ambiente με το περίπτερο της FEST για 12η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία!

Η FEST αποτελεί την πιο γνωστή μάρκα της Yalco με αντικολλητικά σκεύη. Η παραγωγή των προϊόντων FEST γίνεται σε ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Τα προϊόντα Fest κατέχουν δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά και εξάγονται σε 30 χώρες.
Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε το περίπτερο της ΙΟΝΙΑ στην Ambiente, μετά τη συμφωνία που σύναψε η YALCO με την Ιωνία ΑΕΒΕ για την αποκλειστική διανομή επαγγελματικών προϊόντων (ξενοδοχεία – εστιατόρια) πορσελάνης Ιωνία.

Τα προϊόντα της Ιωνία φέρουν χρόνια παράδοση και εξάγονται σε 15 χώρες στο εξωτερικό. Η συμφωνία τέθηκε σε ισχύ στις 09/02/2009 και βάσει αυτής τα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα της Ιωνία, θα διατίθενται μέσω του δικτύου της YALCO, στοχεύοντας στην ενίσχυση της θέσης τους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v