Ιατρικό: Συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς

Συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για τη δημιουργία προγράμματος ιατρικών παροχών για τους κατόχους πιστωτικών καρτών υπέγραψε ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών με το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του.

Ιατρικό: Συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς
Συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για τη δημιουργία προγράμματος ιατρικών παροχών για τους κατόχους πιστωτικών καρτών υπέγραψε ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών με το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του: Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Δάφνης και Iasis Πειραιά.

Όπως επισημαίνεται, το πρόγραμμα ιατρικών παροχών Medical προσφέρει εκπτωτικά προνόμια με τη χρήση των πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς σε όλες τις νοσηλευτικές μονάδες του Ιατρικού Αθηνών.

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών που θα προσέρχονται στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ιατρικού Αθηνών θα λαμβάνουν προνομιακές τιμές για την πραγματοποίηση ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων.

Ο κύριος Βασίλης Παρλαβάντζας, γενικός διευθυντής της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΡΤΕΣ δήλωσε: "Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία μας με τον όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, έναν μεγάλο και καταξιωμένο όμιλο στον χώρο της υγείας. Με τη συνεργασία αυτή αποδεικνύουμε ακόμη μία φορά ότι οι πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στα χέρια των κατόχων τους για όλες τους τις καθημερινές συναλλαγές αλλά και για ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής τους, όπως είναι το θέμα της υγείας και της πρόληψης."

Από την πλευρά του Ιατρικού Αθηνών, ο κύριος Α. Γερονικολάου, γενικός διευθυντής πρωτοβάθμιας φροντίδας, ανέφερε: "Σκοπός του προγράμματος Medical είναι η δυνατότητα προληπτικής ιατρικής και η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατόχων πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς μέσω της άμεσης πρόσβασης σε ειδικό ιατρικό τηλεφωνικό κέντρο το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο." Επιπρόσθετα, ανέφερε σχετικά: "Οι νοσηλευτικές μονάδες του ομίλου του Ιατρικού Αθηνών παρέχουν αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες μέσω της συνεργασίας με κορυφαίους ιατρούς, του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, της χρήσης εξοπλισμού τελευταίας γενιάς και της εφαρμογής συστημάτων διασφάλισης ποιότητας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v