Μοτοδυναμική: Ανάκληση του μοντέλου YZF-R125

Η Yamaha Motor σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη Μοτοδυναμική και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών YAMAHA μοντέλο YZF-R125.

Μοτοδυναμική: Ανάκληση του μοντέλου YZF-R125
Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει ότι η εταιρεία Yamaha Motor σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη Μοτοδυναμική και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών YAMAHA μοντέλο YZF-R125.

Η ανάκληση αφορά περίπου 200 δίκυκλα, μοντέλο 2009, με αριθμούς πλαισίου από VG5RE061000000140 έως VG5RE061000020590, στα οποία υπάρχει ενδεχόμενο να ραγίσει η βάση στήριξης της αντλίας καυσίμου. Το ράγισμα της βάσης είναι αποτέλεσμα του φορτίου που δέχεται κατά την σύσφιξη της σε συνδυασμό με την φθορά που το λιπαντικό συναρμολόγησης δημιουργεί στο υλικό της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να αντικατασταθεί το σύνολο δοχείο - αντλία - βάση με το αντίστοιχο βελτιωμένο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας Μοτοδυναμική στο τηλέφωνο 210 6293561-2-3 (αρμόδιος κος Ανδρέας Κοσκινάς).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v