Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΓΕΚΑ: Αλλαγή έδρας

Το Δ.Σ. της ΕΛΓΕΚΑ αποφάσισε την αλλαγή της διεύθυνσης της έδρας της και συγκεκριμένα την μετεγκατάστασή της, από την 1η Μαΐου 2009 στον οικισμό Σίνδου του Δήμου Εχεδώρου, εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης.

ΕΛΓΕΚΑ: Αλλαγή έδρας
Το Δ.Σ. της ΕΛΓΕΚΑ αποφάσισε την αλλαγή της διεύθυνσης της έδρας της και συγκεκριμένα την μετεγκατάστασή της, από την 1η Μαΐου 2009 σε νέες (μισθωμένες) κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 8.354 τ.μ., (Γραφεία 704 τ.μ. - Αποθήκες 7.650 τ.μ.), οι οποίες βρίσκονται στον οικισμό Σίνδου του Δήμου Εχεδώρου, εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης.

Ο βασικός λόγος της μετεγκατάστασης σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις είναι οι διευρυμένες ανάγκες της εταιρίας για μεγαλύτερους χώρους αποθήκευσης των εμπορευμάτων της προκειμένου να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της.

Ως εκ τούτου, οι νέοι αποθηκευτικοί χώροι θα έχουν επιφάνεια 7.650 τ.μ., ενώ οι υφιστάμενοι αποθηκευτικοί χώροι στην Έδρα της Εταιρίας έχουν επιφάνεια 3.802 τ.μ..

Σημειώνεται ότι στην ίδια ως άνω διεύθυνση λειτουργεί ήδη, (σε διπλανές κτιριακές εγκαταστάσεις), υποκατάστημα της θυγατρικής ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ.

Την ίδια ημερομηνία, ήτοι από την 1η Μαΐου 2009, θα αλλάξει η διεύθυνση της Έδρας και της θυγατρικής εταιρίας "ΒΙΟΤΡΟΣ, καθώς θα μεταφερθεί σε νέες (μισθωμένες) κτιριακές εγκαταστάσεις (Γραφεία, επιφάνειας 588 τ.μ.), οι οποίες βρίσκονται στην ίδια ως άνω διεύθυνση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v