Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Διαγωνισμός για τη στολή της Ολυμπιακής

Διαγωνισμό σχεδίου για τις στολές των ιπταμένων της Ολυμπιακής ανακοίνωσε η MIG, υπογραμμίζοντας ότι η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή και του κοινού.

MIG: Διαγωνισμός για τη στολή της Ολυμπιακής
Διαγωνισμό σχεδίου για τις στολές των ιπταμένων της Ολυμπιακής ανακοίνωσε η MIG, υπογραμμίζοντας ότι η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή και του κοινού.

Ειδικότερα, από τη Marfin Investment Group (MIG) ανακοινώνεται η προκήρυξη διαγωνισμού για την επιλογή στολής του προσωπικού της νέας θυγατρικής αεροπορικής εταιρίας που θα χρησιμοποιεί το όνομα της Ολυμπιακής.

Η διοίκηση της MIG αποφάσισε τη διεξαγωγή ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή στολών του ιπτάμενου προσωπικού της θυγατρικής της αεροπορικής εταιρίας στην τελική επιλογή των οποίων θα συμμετέχει και το κοινό ψηφίζοντας τη στολή που επιλέγει μέσα από το Διαδίκτυο.

Στον διαγωνισμό μπορούν να υποβάλουν προτάσεις σχεδιαστές ρούχων ελληνικής ιθαγένειας που έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι προτάσεις θα αφορούν σε στολές για κυβερνήτες και συγκυβερνήτες αεροσκαφών, άνδρες και γυναίκες συνοδούς και πρέπει να σταλούν στην επιτροπή του διαγωνισμού έως την Πέμπτη 30 Απριλίου, σε χαρτί και σε ψηφιακή μορφή.

Οι προτάσεις που θα παραληφθούν από τη επιτροπή διαγωνισμού θα θεωρηθούν εμπιστευτικές και τα ονόματα των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Η επιτροπή θα επιλέξει τρεις προτάσεις, οι οποίες θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα σχέδια που προτείνονται θα αναρτηθούν σε ειδικό site στο Διαδίκτυο. Και οι τρεις που θα προκριθούν στον τελικό θα αποζημιωθούν με το ποσό των 3.000 ευρώ και θα αποκτήσουν σημαντική προβολή ώστε το κοινό να ψηφίσει την επιλογή που προτιμά.

Το ερώτημα όπου θα κληθεί να απαντήσει ηλεκτρονικά το κοινό είναι "Αν ήσασταν επιβάτης της εταιρίας ποια στολή θα προτιμούσατε να βλέπετε;". Όσοι απαντήσουν στην ερώτηση, ψηφίζοντας τη στολή που προτιμούν συμμετέχουν σε διαγωνισμό και 100 τυχεροί θα πάρουν δωρεάν από δύο εισιτήρια για δρομολόγια που θα επιλέξουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Μετά την ψηφοφορία του κοινού θα επιλεγεί η στολή της νέας αεροπορικής εταιρίας και το βραβείο για τον νικητή είναι 30.000 ευρώ. Ο νικητής έχει την υποχρέωση να παραδώσει τα σχέδια που έχουν επιλεγεί σε πατρόν τα οποία θα δοθούν στην εταιρία παραγωγής που θα επιλεγεί για να κατασκευάσει τις νέες στολές.


**** ΣΤΟΛΗ

Η νέα στολή θα είναι σε μπλε ή σε μπλε και πράσινο χρώμα και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία τα χρώματα από το σήμα με τους ολυμπιακούς κύκλους στο σήμα της Ολυμπιακής, δηλαδή κίτρινο, κόκκινο, γαλάζιο, μαύρο.

**** ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΛΗΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Φόρεμα all season ύφασμα, χωρίς μανίκια ή με μανίκι για να μην εμποδίζει τις κινήσεις, με πιέτα πίσω, μονόχρωμο με χρωματιστές λεπτομέρειες.

Ζακέτα για τον χειμώνα μέσα στην καμπίνα, η οποία θα φοριέται πάνω από το φόρεμα.
Σακάκι ? -όχι κοντό τύπου Chanel- με κουμπιά και όχι εφαρμοστό.

Ταγιέρ -3 piece- σαν δεύτερη επιλογή (φούστα - πουκάμισο και το σακάκι του φορέματος). Το ύφασμα του πουκαμίσου να σιδερώνεται άψογα και να μη γλιστράει έξω από τη φούστα σε κάθε κίνηση.

Παλτό από ζεστό ύφασμα με ζώνη.

Το μήκος φούστας, φορέματος ακριβώς στο γόνατο, ενώ το παλτό αρκετά μακρύτερο.
Για αξεσσουάρ απαιτείται φουλάρι μεταξωτό σε δύο σχέδια τουλάχιστον, γάντια, κασκόλ, παπούτσια (ψηλά και χαμηλά για την καμπίνα), μπότες (optional), τσάντα χειρός δερμάτινη και ευρύχωρη, sac voyage, ποδιά για το service, name badge και το σήμα της εταιρίας πάνω στο σακάκι.

Για τους άνδρες κοστούμι μπλε, άσπρο πουκάμισο και γραβάτες που θα είναι διαφορετικές για τους κυβερνήτες και τους συνοδούς. Προφανώς το καπέλο και η στολή θα φέρει τα ανάλογα διακριτικά για τους κυβερνήτες.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό επιλογής στολής της αεροπορικής εταιρίας:
Αλεξάνδρα Σιγάλα, [email protected] τηλ. 210 8170 188
Τίνα Εδιπίδη, [email protected] τηλ. 210 3504144.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v