Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΕΓΕΚ: Σκέφτεται νέα αύξηση κεφαλαίου

Η ΑΕΓΕΚ ανακοινώνει ότι παρά την αύξηση κεφαλαίου κατά 75.216.779,50 ευρώ το 2008, λόγω των ζημιογόνων αποτελεσμάτων της χρήσης δεν κατέστη δυνατή η άρση επιτήρσης και το ΔΣ της εταιρίας θα προτείνει, νέα αύξηση κεφαλαίου.

ΑΕΓΕΚ: Σκέφτεται νέα αύξηση κεφαλαίου
Η ΑΕΓΕΚ ανακοινώνει ότι παρά την αύξηση κεφαλαίου κατά 75.216.779,50 ευρώ το 2008, λόγω των ζημιογόνων αποτελεσμάτων της χρήσης δεν κατέστη δυνατή η άρση επιτήρσης και το ΔΣ της εταιρίας θα προτείνει, νέα αύξηση  κεφαλαίου.

Η ΑΕΓΕΚ υπενθυμίζει ότι οι μετοχές της εταιρίας εντάχθηκαν στην Κατηγορία Επιτήρησης εξ αιτίας του γεγονότος ότι οι ζημιές κατά τη χρήση 2007 ήταν μεγαλύτερες από το τριάντα τοις εκατό (30%) της καθαρής θέσης. Η ένταξη των μετοχών στη συγκεκριμένη κατηγορία ισχύει από τη συνεδρίαση της 27ης Ιουνίου 2008.

Στη περίπτωση ένταξης στην Κατηγορία Επιτήρησης για λόγους που αφορούν τη μείωση των ιδίων κεφαλαίων, όπως η παρούσα εταιρία, η έξοδος από την εν λόγω κατηγορία επιτρέπεται εφόσον πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στην περίπτωση αυτή, η επανένταξη πραγματοποιείται κατά την εισαγωγή των νέων προερχόμενων από την αύξηση μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v