Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπουτάρης: Εμπορική σύμπραξη με τη Β.Σ. Καρούλιας

Η Ι. Μπουτάρης & Υιός Οινοποιητική και η Β. Σ. Καρούλιας Α.Β.Ε.Ε.Π., μια από τις σημαντικότερες εταιρίες διανομής οίνων & ποτών στην Ελλάδα, αποφάσισαν να συμπράξουν εμπορικά μέσω της ΙΜΑ BEVERAGES.

Μπουτάρης: Εμπορική σύμπραξη με τη Β.Σ. Καρούλιας
Η Ι. Μπουτάρης & Υιός Οινοποιητική, η οποία γιορτάζει φέτος τα 130 χρόνια λειτουργίας της και η Β. Σ. Καρούλιας Α.Β.Ε.Ε.Π., μια από τις σημαντικότερες εταιρίες διανομής οίνων & ποτών στην Ελλάδα, αποφάσισαν να συμπράξουν εμπορικά μέσω της ΙΜΑ BEVERAGES, με στόχο να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Σ. Μπουτάρης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της
Ι. Μπουτάρης & Υιός Οινοποιητική δήλωσε: «Με τη συμφωνία αυτή, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μια από τις καλύτερες εταιρίες εμπορίας και διανομής κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στην Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι με το νέο αυτό σχήμα θα έχουμε από κοινού τη δυνατότητα να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας και να εξυπηρετείται απόλυτα ο καταναλωτής των προϊόντων μας και στο πλέον απομακρυσμένο σημείο πώλησης της χώρας μας. Παράλληλα με τη σύμπραξη αυτή θα προωθήσουμε μαζί νέες καινοτόμες μεθόδους πωλήσεων. Η δυναμική αυτή συνεργασία ισχυροποιεί και τις δύο εταιρίες στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της αγοράς σήμερα».

Επιπλέον, ο κύριος Χρήστος Αργυρού, Διευθύνων Σύμβουλος της Β. Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Π. δήλωσε: «Η Ελλάδα έχει πολλά ποιοτικά οινοποιεία μερικά εκ’ των οποίων ήδη διακινεί η ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ. Είναι ιδιαίτερη τιμή να συνεργαστούμε με την εταιρeία ΜΠΟΥΤΑΡΗ μέσω της σύμπραξής μας με την ΙΜΑ ΒEVERAGES A.E.. Η οινοποιία ΜΠΟΥΤΑΡΗ, η οποία αποτελεί το «συνώνυμο» του Ελληνικού κρασιού ανακηρύχτηκε ως »Ευρωπαϊκό Οινοποιείο της Χρονιάς 2008» από το διεθνούς φήμης οινολογικό περιοδικό Wine Enthusiast. Η βράβευση αυτή δόθηκε στην οινοποιία ΜΠΟΥΤΑΡΗ για την πολύχρονη προσφορά της στο ελληνικό κρασί & στον ελληνικό αμπελώνα. Η σύμπραξη αυτή μας δίνει πολύ μεγάλη ικανοποίηση και προσδοκούμε ότι θα είναι προς όφελος των καταναλωτών, των πελατών, των εργαζομένων και των μετόχων των τριών εταιρειών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v