Space Hellas: Ολοκλήρωση έργου 5,2 εκατ. για ΓΓΕ

H Space Hellas ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο σε έκταση πανελλαδικό ηλεκτρονικό σύστημα ασφάλειας αθλητικών εγκαταστάσεων. Το έργο, που υλοποιήθηκε για τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ανέρχεται στα 5.226.705 ευρώ.

Space Hellas: Ολοκλήρωση έργου 5,2 εκατ. για ΓΓΕ
H Space Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία, το μεγαλύτερο σε έκταση πανελλαδικό ηλεκτρονικό σύστημα ασφάλειας αθλητικών εγκαταστάσεων, παραδίδοντας προηγμένα ψηφιακά συστήματα εποπτείας και στο τελευταίο από τα 22 μεγάλα στάδια σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο, το οποίο υλοποιήθηκε για τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ανέρχεται στα 5.226.705 ευρώ, με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Ειδικότερα, στους χώρους των σταδίων, υπάρχει πλέον ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων ψηφιακής τεχνολογίας, που αποτελείται από περισσότερες από 700 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, συστήματα ψηφιακής καταγραφής υψηλής ποιότητας αλλά και την κατάλληλη καλωδιακή και δικτυακή υποδομή τελευταίας γενιάς.

Όπως επισημαίνεται, η χρήση του συστήματος και ο χειρισμός των καμερών γίνεται από την Ελληνική Αστυνομία και τα δεδομένα των πολλαπλών καμερών εποπτείας καταγράφονται στο Κέντρο Ελέγχου Σταδίου, ενώ η Space Hellas διασφαλίζει την ομαλή και αδιάκοπτη λειτουργία του συστήματος, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και διαχείρισης καθώς και υπηρεσίες εκπαίδευσης προς τους χρήστες των συστημάτων. 

Τέλος, τονίζεται, ότι η εκτεταμένη τεχνογνωσία της Space Hellas, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και η αποδεδειγμένη εμπειρία της στην επιτυχημένη ολοκλήρωση έργων Ασφάλειας, προσφέρουν την απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχημένη εφαρμογή τους σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v