Q &R: Εργο αυτοματοποίησης για το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.

Την ανάπτυξη του πληροφορικού συστήματος και την αυτοματοποίηση των υπηρεσιών του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ., ένα έργο προϋπολογισμού 293.470 ευρώ και διάρκειας 12 μηνών, ανέλαβε να υλοποιήσει η Quality & Reliability.

Q &R: Εργο αυτοματοποίησης  για το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.
Tο Ολοκληρωμένο Πληροφορικό Σύστημα του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης & Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.), ανέλαβε να υλοποιήσει η Quality & Reliability AE, έργο προϋπολογισμού 293.470 ευρώ και διάρκειας 12 μηνών.

Αντικείμενο του έργου που θα υλοποιήσει η Quality & Reliability, είναι η ανάπτυξη και θέση σε πλήρη λειτουργία του Ολοκληρωμένου Πληροφορικού Συστήματος του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ., βασικός σκοπός του οποίου είναι η αναδιοργάνωση των διαδικασιών του Κέντρου με γνώμονα την αυτοματοποίηση της λειτουργίας των υπηρεσιών του και την βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, στόχοι του έργου είναι η ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας, η μεγιστοποίηση της ταχύτητας διεκπεραίωσης των διοικητικών και οικονομικών θεμάτων, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών πιστοποίησης και των λοιπών συναφών δραστηριοτήτων, η ευκολότερη επικοινωνία μεταξύ των υπηρεσιών του Κέντρου, αλλά και με εξωτερικούς φορείς, οργανισμούς και κέντρα εκπαίδευσης και τέλος η ευκολία συλλογής και εκμετάλλευσης στοιχείων.

Οι κυριότερες εργασίες που θα αναλάβει η Q&R στα πλαίσια του έργου είναι η παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού (Software). Οι εφαρμογές/ υποσυστήματα που θα αναπτύξει η Q&R για λογαριασμό του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. συμπεριλαμβάνουν α. εφαρμογές Διοίκησης, β. υποσύστημα Οικονομικών Υπηρεσιών, γ. Μητρώο Κ.Ε.Κ. – Διαδικασίες Ελέγχου, Αξιολόγησης και Πιστοποίησης, δ. Μητρώο Εκπαιδευτών και Διαδικασίες Αξιολόγησης, και ε. Θέματα Δημοσιοποίησης

Τέλος, τη παροχή υπηρεσιών ανανέωσης και αναδιοργάνωσης του περιεχομένου του υφιστάμενου Web Site του Κέντρου με ενσωμάτωση νέων δυνατοτήτων και στόχο την αμεσότερη και φιλικότερη αλληλεπίδραση με τους χρήστες, και τη προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής (Hardware/Software Η/Υ) για την εγκατάσταση των νέων υποσυστημάτων. Το έργο θα υλοποιηθεί σε περιβάλλον Oracle και θα βασίζεται στη σύγχρονη αρχιτεκτονική 3-tier Client/Server.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v