Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ideal: Εργο για την Εμπορική Τράπεζα Ρουμανίας

Εργο για λογαριασμό της Εμπορικής Τράπεζας της Ρουμανίας, που αφορά στην υλοποίηση της υπηρεσίας PKI, ανέλαβε η Adacom, μέλος του ομίλου Ideal σε συνεργασία με την Datelec Hellas.

Ideal: Εργο για την Εμπορική Τράπεζα Ρουμανίας
Εργο για λογαριασμό της Εμπορικής Τράπεζας της Ρουμανίας, ανέλαβε η Adacom, μέλος του ομίλου Ideal σε συνεργασία με την Datelec Hellas.

Tο έργο αφορά στη προμήθεια ασφαλών μέσων δημιουργίας και αποθήκευσης ψηφιακών πιστοποιητικών USB eTokens της Aladdin Technologies κατά την υλοποίηση της υπηρεσίας PKI της Adacom.



Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι λύσεις της Aladdin Technologies είναι πιστοποιημένες κατά CC EAL 4+ και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες Υποδομής Δημοσίου Κλειδιού (PKI) της Adacom προσαρμόζονται πλήρως στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής και Ρουμανικής νομοθεσίας περί ασφαλών συσκευών δημιουργίας ψηφιακών υπογραφών (SSCD-Secure Signature Creation Device).

Τέλος, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η συνεργασία σε παγκόσμια κλίμακα των εταιριών VeriSign, στρατηγικού εταίρου της Adacom, και Aladdin Technologies για την ανάπτυξη νέων καινοτόμων λύσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v