Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ideal: Εγκατάσταση λογισμικού τιμολόγησης στην ΤΙΜ

Την ανάπτυξη και εγκατάσταση ειδικού λογισμικού Tιμολόγησης (Invoicing) Brige της ΤΙΜ, το οποίο αφορά στην παραγωγή και αποθήκευση των λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας, ολοκλήρωσε πρόσφατα η Ideal.

Ideal: Εγκατάσταση λογισμικού τιμολόγησης στην ΤΙΜ
Την ανάπτυξη και εγκατάσταση ειδικού λογισμικού Tιμολόγησης (Invoicing) Brige της ΤΙΜ, ολοκλήρωσε πρόσφατα η Ideal.

Eιδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, το έργο αφορά στην παραγωγή και αποθήκευση των λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας των συνδρομητών της TIM.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η παραδοθείσα εφαρμογή καλύπτει τόσο την δημιουργία των λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας, που επιτυγχάνεται μέσω της διασυνδεσής του με το σύστημα billing της εταιρίας όσο και την ασφαλή ηλεκτρονική διανομή αυτών στον εκτυπωτικό οίκο.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Ideal ανέπτυξε νέο σύστημα υποστήριξης του helpdesk, το οποίο παρέχει δυνατότητες αναζήτησης, εκτύπωσης, επεξεργασίας και ελέγχου των λογαριασμών, ανταποκρινόμενο στις εσωτερικές διαδικασίες ασφαλείας της εταιρίας, προκειμένου να επιτευχθεί η αποδοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Eπισημαίνεται ταυτόχρονα, στην ανακοίνωση, πως βασικό χαρακτηριστικό της λύσης είναι η ανάπτυξη υπο-εφαρμογών με ταυτόχρονη ενσωμάτωση της απλότητας και ευκολίας χειρισμού όλων σε πλήρη διασύνδεση μεταξύ τους.

Σημειώνεται επίσης, πως η υλοποίηση του Brige βασίσθηκε σε ανοικτές πλατφόρμες και πρότυπα, και εκμεταλλεύτηκε τεχνολογίες τελευταίας γενιάς όπως XML, XSLT και JAVA. Πυρήνας της υλοποίησης αποτέλεσε η πρωτοποριακή βάση δεδομένων XML της Software AG.

Ως αποτέλεσμα του έργου, η TIM απέκτησε ένα ανοικτό σύστημα μετασχηματισμού, αποθήκευσης, αναζήτησης και αποστολής των λογαριασμών βάσει του προτύπου XML με δυνατότητα υιοθέτησης επιχειρηματικών κανόνων και τροποποίησης των λογαριασμών αλλά και των μορφών απεικόνισης αυτών από τους ίδιους τους χειριστές, δίχως την πολυπλοκότητα και το κόστος προγραμματισμού.

Aναφορικά με την εφαρμογή Brige της Ideal, υπογραμμίζεται πως είναι λογισμικό υψηλών προδιαγραφών, και λειτουργικότητας που μειώνει το κόστος και ενισχύει την επιχειρηματική ευκινησία της TIM, ώστε η εταιρία να προηγείται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς κινητής τηλεφωνίας.

Τέλος, αναφέρεται, πως το έργο είναι σε παραγωγική λειτουργία από τις 12 Ιανουαρίου του 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v