Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Σύναψη ομολογιακού 10 εκ. ευρώ

H εταιρία SATO ανακοινώνει ότι προέβη στην σύναψη κοινού μη μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους 10 εκατ. ευρώ με ομολογιούχους δανειστές την Εμπορική Τράπεζα και την Emporiki Bank Cyprus.

SATO: Σύναψη ομολογιακού 10 εκ. ευρώ
H εταιρία SATO ανακοινώνει ότι προέβη στην σύναψη κοινού μη μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους 10 εκατ. ευρώ με ομολογιούχους δανειστές την Εμπορική Τράπεζα και την Emporiki Bank Cyprus.
 
Εκπρόσωπος των ομολογιούχων ορίστηκε η Εμπορική Τράπεζα.

Το δάνειο είναι διάρκειας 5,5 ετών και σκοπός του είναι η αναχρηματοδότηση κεφαλαίου κίνησης το οποίο χρησιμοποιήθηκε κυρίως για την κάλυψη επενδυτικών αναγκών της Εταιρείας και πρωτίστως για την ανάπτυξη του δικτύου λιανικής της μάρκας ENTOS.

Η SATO λειτουργεί συνολικά 9 καταστήματα ENTOS, εκ των οποίων 6 στην Αθήνα, 2 στη Θεσσαλονίκη και 1 στην Πάτρα. Καταστήματα ENTOS λειτουργούν επίσης σε άλλες 12 πόλεις της Ελλάδας μέσω δικτύου διανομής, ενώ παράλληλα υλοποιείται με επιτυχία το πρόγραμμα ανάπτυξης του ENTOS και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας μέσω τοπικών διανομέων.

Εντός του Μαΐου ξεκινά η λειτουργία των εταιρικών καταστημάτων - μετά από ανακαινίσεις - με νέο concept. Στα ENTOS πλέον θα προσφέρονται εκτός των σειρών επίπλων, ευρύτατη γκάμα ειδών σπιτιού, κουζίνας, έπιπλα κήπου και βεράντας, διακοσμητικά, χαλιά κ.ο.κ.. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στη βελτίωση της αποδοτικότητας του δικτύου μέσω αύξησης πωλήσεων και επισκεψιμότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v