Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Delta Project: Δημόσια Εγγραφή 21 - 23/4 για ΝΕΧΑ

Στο διάστημα από την Τετάρτη 21 έως την Παρασκευή 23 Απριλίου, αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι δημόσιες εγγραφές για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την είσοδο της εταιρίας ΔΕΛΤΑ Project, στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά.

Delta Project: Δημόσια Εγγραφή 21 - 23/4 για ΝΕΧΑ
Στο διάστημα από την Τετάρτη 21 έως την Παρασκευή 23 Απριλίου, αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι δημόσιες εγγραφές για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την είσοδο της εταιρίας ΔΕΛΤΑ Project, στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά.

Σύμβουλος έκδοσης και Ειδικός Διαπραγματευτής είναι Marfin Ελληνική ΑΧΕΠΕΥ και Κύριος Ανάδοχος η Ακρόπολις Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Η εταιρεία θα εκδώσει 625.000 κοινές ανώνυμες μετοχές οι οποίες θα διατεθούν με δημόσια εγγραφή σε θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές. Με την ολοκλήρωση της αύξησης ο αριθμός των μετοχών της εταιρείας θα ανέλθει σε 3.125.000 μετοχές.

Η δημόσια εγγραφή θα πραγματοποιηθεί με την διαδικασία του βιβλίου προσφορών (book building), ενώ το εύρος τιμής διάθεσης αναμένεται να ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες. Οι νέες μετοχές θα δικαιούνται μέρισμα από τα κέρδη της χρήσης 2003.

Η ΔΕΛΤΑ Project, δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων και συστημάτων εξοπλισμού βιομηχανικών μονάδων, ενώ έχει τη δυνατότητα μελέτης, κατασκευής και εγκατάστασης ολοκληρωμένων βιομηχανικών μονάδων ( ”TURN KEY PROJECTS”).

Τα προϊόντα της εταιρίας κατασκευάζονται σε ιδιόκτητο εργοστάσιο που βρίσκεται στην Αμφίκλεια Λοκρίδος που καλύπτει επιφάνεια 2.575 τ.μ., διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικό σχεδιαστήριο, αποθηκευτικούς χώρους και γραφεία διοίκησης.

Επιπρόσθετα, η εταιρία δραστηριοποιείται στην εξοικονόμηση ενέργειας (Θερμοηλεκτρική), παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ (Υδροηλεκτρική – Αιολική), επεξεργασία, συσκευασία και συντήρηση γεωργικών προϊόντων (εκκοκκιστήρια, βιομηχανικά ψυγεία, οινοποιεία κλπ) καθώς και στην επεξεργασία, συσκευασία και συντήρηση κτηνοτροφικών προϊόντων (βιομηχανικά σφαγεία).

Οι εταιρία έχει εκπονήσει τριετές επενδυτικό σχέδιο ύψους 7,47 εκατ. ευρώ, το οποίο αναμένεται να χρηματοδοτηθεί σε μεγάλο μέρος από τα υπό άντληση κεφάλαια.

Βασικός σκοπός των επενδύσεων αυτών είναι η παραγωγή και διάθεση νέων κυρίως προϊόντων με υψηλή ποιότητα κατασκευής και η αύξηση της παραγωγής, έτσι ώστε να καλύπτεται μεγάλο ποσοστό της εγχώριας ζήτησης, καθώς και επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού (Βαλκάνια, Τουρκία, Βόρεια Αφρική, Ανατολική Ευρώπη).

Σε ότι αφορά τα οικονομικά της αποτελέσματα η ΔΕΛΤΑ Project για την χρήση 2003 παρουσίασε κύκλο εργασιών 10,4 εκ. ευρώ, έναντι 7,7 εκ. ευρώ το 2002, αυξημένο κατά 33%, ενώ τα προ φόρων κέρδη της ανήλθαν σε 2,2 εκατ. ευρώ από 1,7 εκατ. ευρώ το 2002 αυξημένα κατά 31%.

Για την χρήση 2004 με βάση τις προβλέψεις της ΔΕΛΤΑ Project στο ενημερωτικό δελτίο, ο κύκλος εργασιών να ανέλθει στα 12,7 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων στα 2,9 εκατ. ευρώ ενώ αντίστοιχα θετική εικόνα προβλέπεται και για την χρήση 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v