Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντεμπούτο στις 20 Απριλίου για Αλφα Γκρίσιν

Ντεμπούτο πραγματοποιεί στις 20 Απριλίου η Άλφα Γκρίσιν Infotech στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με τιμή εισαγωγής που ορίστηκε από τη μέθοδο του book building στα 1,80 ευρώ.

Ντεμπούτο στις 20 Απριλίου για Αλφα Γκρίσιν
Την Τρίτη, 20 Απριλίου, θα κάνει την πρεμιέρα της στο ταμπλό της Σοφοκλέους η μετοχή της Άλφα Γκρίσιν Infotech. Η μετοχή της εταιρίας θα διαπραγματεύεται στην Παράλληλη αγορά, με τιμή εκκίνησης τα 1,80 ευρώ και P/E 2003 προ φόρων, 8,5.

Τα χρήματα που άντλησε η εταιρία θα χρησιμοποιηθούν εξ ολοκλήρου για τη χρηματοδότηση του επενδυτικού της σχεδίου που περιλαμβάνει την ανάπτυξη σταθμών βάσης τεχνικής εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τα Βαλκάνια, και την ανέγερση νέου ιδιόκτητου κτιρίου στο Π. Φάληρο, όπου θα ενοποιηθούν όλες οι διοικητικές, γραφειακές και αποθηκευτικές υπηρεσίες της.

Τα προ φόρων κέρδη της Άλφα Γκρίσιν Infotech διαμορφώθηκαν το 2003 στα 1,175 εκ. ευρώ, ενώ η εταιρία έχει σχεδόν μηδενικές δανειακές υποχρεώσεις. Για το 2004 τα προ φόρων κέρδη αναμένεται να φθάσουν τα 1,36 εκ. ευρώ.

Η διοίκηση της Άλφα Γκρίσιν Infotech θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαίου, τη διανομή μερίσματος ύψους 0,06 ευρώ ανά μετοχή (μερισματική απόδοση 3,33%). Δικαιούχοι θα είναι και όλοι οι νέοι μέτοχοι που προέκυψαν από τη Δημόσια Εγγραφή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v