Με 39,09% ο όμιλος Πουλιάδη στην Q&R

Στο 39,09% αυξήθηκε η συμμετοχή του ομίλου Πουλιάδη στην Q&R, η οποία διαθέτει όμιλο με 6 θυγατρικές, που δραστηριοποιούνται εντός κι εκτός συνόρων, στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, μελετών πληροφορικής, ανάπτυξη λογισμικού.

Με 39,09% ο όμιλος Πουλιάδη στην Q&R
Στο 39,09% αυξήθηκε η συμμετοχή του ομίλου Πουλιάδη στην εταιρία Q&R, μετά την απόκτηση επιπλέον ποσοστού 1,25%.

Η Q&R, σύμφωνα και με σχετικό δελτίο τύπου, αποτελεί τη βασική επιχειρηματική μονάδα ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού του ομίλου Πουλιάδη, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων στον Ιδιωτικό, στον Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 30 εγκαταστάσεις σε μεγάλους Οργανισμούς, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα.

H Q&R έχει συγκροτήσει ένα όμιλο έξι θυγατρικών εταιριών, με τις οποίες είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθετες αγορές, εντός και εκτός της Ελλάδας. Συγκεκριμένα ο όμιλος της Q&R περιλαμβάνει:

· την Computer Solutions, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού στον χώρο της υγείας,

· την European Profiles, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των μελετών πληροφορικής και ειδικότερα στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης

· το Integration KEK, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης στην χώρα μας

· την Instore, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου

· την Q&R International, η οποία αναλαμβάνει την υλοποίηση έργων σε χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης.

· και την Alatus Ltd, με έδρα την Βαρσοβία, η οποία δραστηριοποιείται στην πληροφορική στην Πολωνία

Υπενθυμίζεται, ότι για τη χρήση 1 Ιουλίου 2000 – 30 Ιουνίου 2001 τα ενοποιημένα προ φόρων κέρδη (μετά την αφαίρεση των δικαιωμάτων μειοψηφίας) της Q&R αυξήθηκαν κατά 57,8% περίπου, ανερχόμενα σε 1,106 δισ. δρχ., ενώ ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών για την ίδια περίοδο ανήλθε σε 4,626 δισ. δρχ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v