Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο: Μέρισμα 0,108 ευρώ - Έκδοση ομολογιακών

Τη διανομή μερίσματος 0,108 ευρώ ανά μετοχή και την έκδοση ομολογιακών δανείων μέχρι 50.000.000 ευρώ αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Πλαίσιο Computers.

Πλαίσιο: Μέρισμα 0,108 ευρώ - Έκδοση ομολογιακών
Τη διανομή μερίσματος 0,108 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Πλαίσιο Computers.

Ως ημερομηνία αποκοπής ορίστηκε η Δευτέρα 25 Μαΐου 2009. Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Τρίτη 2 Iουνίου 2009.

Συνεπώς δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων της εταιρίας κατά τη record date, ήτοι την Τετάρτη 27 Μαΐου 2009.

Επιπλέον, οι μέτοχοι ενέκριναν τη μεταφορά της έδρας της εταιρίας στον δήμο Μαγούλας Αττικής.

Επίσης, επικυρώθηκε η εκλογή του κ. Ηλία Κλη ως προσωρινού συμβούλου σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας συμβούλου και ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κ. Ελένης Σαμψών - Σπηλιάδη.

Ταυτόχρονα, οι μέτοχοι επικύρωσαν και επαναεπιβεβαίωσαν τις αποφάσεις της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της 11ης Ιουλίου 2006 περί εκδόσεως από την εταιρία κοινών ομολογιακών δανείων ύψους μέχρι 50.000.000 ευρώ, διάρκειας μέχρι 15 έτη με ιδιωτική τοποθέτηση, και περί παροχής εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης των δανείων και τη διενέργεια των σχετικών πράξεων.

Οι μέτοχοι όρισαν επιτροπή ελέγχου (audit committee), αποτελούμενη από τα ακόλουθα μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας: Αντιόπη-Άννα Αναστασοπούλου - Μαύρου, Νικόλαο Τσίρο και Ηλία Κλη, εκ των οποίων τα δύο τελευταία είναι και ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v