Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέκροψ: Δεν διανέμει μέρισμα για χρήση 2008

Χωρίς να λάβουν μέρισμα θα παραμείνουν για ακόμη μία χρονιά οι μέτοχοι της εταιρίας Κέκροψ, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε η τακτική γενική συνέλευση της εισηγμένης.

  • του Φάνη Γαβρινιώτη
Κέκροψ: Δεν διανέμει μέρισμα για χρήση 2008
Χωρίς να λάβουν μέρισμα θα παραμείνουν για ακόμη μία χρονιά οι μέτοχοι της εταιρίας Κέκροψ, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε η τακτική γενική συνέλευση της εισηγμένης.

Η εταιρία εμφάνισε πέρυσι ζημιές προ φόρων 1,37 εκατ. ευρώ, γεγονός που δεν επιτρέπει τη διανομή μερίσματος.

Σε ό,τι αφορά το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρίας, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη συγκροτήματος 3 κατοικιών στο Π. Ψυχικό σε συνεργασία με τη ΓΕΚ (συμμετοχή 50% Κέκροψ, 50% ΓΕΚ).

Ήδη έχει πουληθεί η μία από τις πολυτελείς κατοικίες έναντι τιμήματος 800.000 ευρώ.

Η επένδυση υλοποιείται στο 1 από τα 6,8 στρέμματα οικοπέδου που διαθέτει η εταιρία στο Π. Ψυχικό και για το οποίο εκκρεμεί στο ΣτΕ απόφαση για άρση της απαλλοτρίωσής του από τον δήμο Ψυχικού.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της εταιρίας αναμένει εντός του 2009 να τεθεί σε πλήρη λειτουργία η παλαιά αγορά του Ψυχικού, προκειμένου να εξασφαλίσει τη ροή σταθερών εσόδων τα επόμενα χρόνια.

Η Κέκροψ έχει κερδίσει την επικαρπία της παλαιάς αγοράς, αλλά ωστόσο, εκκρεμεί στον Αρειο Πάγο η συζήτηση επί της αιτήσεως αναιρέσεως της απόφασης που δίνει την επικαρπία στην εισηγμένη.

Μέχρι σήμερα, η Κέκροψ έχει μισθώσει τρία καταστήματα της παλαιάς αγοράς, ενώ όπως υποστηρίζει η διοίκησή της, υπάρχει ενδιαφέρον για τη μίσθωση και των υπολοίπων χώρων.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, η θητεία του οποίου είναι τετραετής και κατ΄ εξαίρεση παρατείνεται μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας θα συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποτελείται από τους κ.κ. Δημήτριο Κλώνη, Δημήτριο Αντωνάκο, Ιωάννα Τασιά, Γρηγόριο Λογοθέτη και Σωτήριο Φίλο εκ των οποίων οι κκ. Ιωάννα Τασιά και Σωτήριος Φίλος ορίσθηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v