Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audiovisual: Ομολογιακά έως 10 εκ. ενέκρινε η ΓΣ

Τη μη διανομή μερίσματος και τη έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων μέχρι του ποσού των 10 εκ. ευρώ ενέκρινε μεταξύ άλλων, η ετήσια γενική συνέλευση της Audiovisual που συνήλθε σήμερα 19 Ιουνίου με απαρτία 70,43%.

Audiovisual: Ομολογιακά έως 10 εκ. ενέκρινε η ΓΣ
Τη μη διανομή μερίσματος και τη έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων μέχρι του ποσού των 10 εκ. ευρώ με σκοπό την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της εταιρίας, ενέκρινε μεταξύ άλλων, η ετήσια γενική συνέλευση της Audiovisual που συνήλθε σήμερα 19 Ιουνίου με απαρτία 70,43%.

Επίσης, η Γ.Σ. ενέκρινε το νέο Δ.Σ. της εταιρίας με θητεία διετή, ήτοι μέχρι 19.06.2011 το οποίο συκροτήθηκε σε σώμα.
 
Μετά την συγκρότησή του το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τον
κ. Ιωάννη Κουρτέση, εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο,
κ. Απόστολο Βούλγαρη, εκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρο και Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο,
κ. Ευάγγελο Κώνστα, μη εκτελεστικό μέλος,
κ. Νικόλαο Θεοφανόπουλο, μη εκτελεστικό μέλος,
κ. Βασίλειο Γεωργιάδη, ανεξάρτητο μέλος και κ. Αννα-Ειρήνη Γιάκου, ανεξάρτητο μέλος.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τη σύσταση της επιτροπής ελέγχου και όρισε ως μέλη της τους : Ευάγγελο Κώνστα του Γεωργίου, Νικόλαο Θεοφανόπουλο του Κωνσταντίνου και Βασίλειο Γεωργιάδη το Κωνσταντίνου.

Ο κ.Βασίλειος Γεωργιάδης το Κωνσταντίνου έχει αποδεδειγμένη επαρκή γνώση σε θέματα λογιστικής και ελεγκτικής, λόγω των σπουδών του. Οι αρμοδιότητες και υποχρεώσεις της εν λόγω επιτροπής συνίστανται ενδεικτικά στην παρακολούθηση της γενικότερης χρηματοοικονομικής κατάστασης της εταιρίας.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την υπογραφή πρόσθετων πράξεων τροποποίησης των συναφθέντων προγραμμάτων κοινών ομολογιακών δανείων με την Μarfin Egnatia Bnak αρχικού ποσού 6.000.000 ευρώ βάσει της από 4-10-2007 αρχικής συμβάσεως και 5.000.000 ευρώ βάσει της από 21-7-2008 αρχικής συμβάσεως.

Ο Πρόεδρος της εταιείας προέβη και στις παρακάτω ανακοινώσεις:

Α) Την έναρξη συνεργασίας της εταιρίας με την εταιρία PARAMOUNT PICTURES για τη διανομή ταινιών σε dvd από 1-7-2009.

Β) Τη λήξη της συνεργασίας υποδιανομής της εταιρείας με την εταιρεία SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT HELLAS από τα τέλη Μαίου 2009.

Γ) Την πώληση του ποσοστού συμμετοχής ( 40%) που κατείχε η ημετέρα εταιρία στην εταιρεία «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΔΙΑΝΟΜΗΣ) ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «DIGITAL AGE DISTRIBUTION S.A.», προς στην εταιρία ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ ( STAR CHANNEL).

Δ) Τα πολύ θετικά αποτελέσματα της πορείας του on line παιχνιδιού DARKFALL στην Ελλάδα, τα δικαιώματα του οποίου έχει αποκτήσει η εταιρία από την εταιρία AVENTURINE SA, καθώς και τα σχέδια της εταιρίας για εκμετάλλευση του παιχνιδιού και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ε) Τη διευρεύνηση ενδεχόμενου συνεργασίας της εταιρίας με παρόχους σταθερής τηλεφωνίας και internet σχετικά με την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων ταινιών μέσω VOD.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v