Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Pharma PLUS: Συνεχίζεται η ανοδική πορεία

Η Pharma PLUS υποδέχθηκε το καλοκαίρι του 2009 πραγματοποιώντας στη Θεσσαλονίκη την 7η Πανελλήνια Συνάντηση των συνεργατών-φαρμακοποιών της. Με τη συμμετοχή των φαρμακείων του δικτύου, που σήμερα αριθμεί 81 μέλη.

Pharma PLUS: Συνεχίζεται η ανοδική πορεία
Η Pharma PLUS υποδέχθηκε το καλοκαίρι του 2009 πραγματοποιώντας στη Θεσσαλονίκη την 7η Πανελλήνια Συνάντηση των συνεργατών-φαρμακοποιών της. Με τη συμμετοχή των φαρμακείων του δικτύου, που σήμερα αριθμεί 81 μέλη, η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η διαχείριση των Ανθρωπίνων Πόρων ήταν το κεντρικό θέμα της συνάντησης στο πλαίσιο της οποίας αναπτύχθηκαν οι εξής παράμετροι: διαδικασία πρόσληψης, σωστή συνέντευξη, παρακίνηση - αξιολόγηση προσωπικού, κατανομή ρόλων και εργασιών στο χώρο του φαρμακείου.

Στο συνέδριο ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία της Pharma PLUS με τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση. Η Pharma PLUS, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου Οστεοπόρωσης. Έτσι, κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνεδριακής ημέρας, οι φαρμακοποιοί υποδέχθηκαν την πρόεδρο του Συλλόγου κα Μέμη Τσεκούρα, η οποία τους ενημέρωσε για τη νόσο της οστεοπόρωσης, την επικαιρότητά της αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι φαρμακοποιοί θα μπορούν να υποστηρίξουν ακόμα πιο ουσιαστικά τους ανθρώπους που πάσχουν από αυτή την «σιωπηλή» ασθένεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέσω της κάρτας πελάτη +plus card, τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να προμηθεύονται συμπληρώματα διατροφής και άλλα μη συνταγογραφούμενα σκευάσματα επωφελούμενα των ειδικών προσφορών του δικτύου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, συζητήθηκαν η λειτουργία του προμηθευτικού κέντρου της Pharma PLUS με άκρως ανταγωνιστικές προσφορές για τους συνεργαζόμενους φαρμακοποιούς του δικτύου, η ανανέωση της εικόνας των φαρμακείων μέσα από τις προτάσεις για εποχικές βιτρίνες, αλλά και η επιτυχία της έκδοσης του τριμηνιαίου περιοδικού υγείας και ομορφιάς Pharma PLUS Link. Όλες αυτές οι δράσεις της Pharma PLUS αποτελούν Καινοτομία στην Υγεία για το χώρο του σύγχρονου φαρμακείου που προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v