Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελγέκα: Απόφαση για ομολογιακά έως 20 εκ.

Την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων, έως 20 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση των εταιρικών σκοπών, τη μη διανομή μερίσματος για το 2008, αλλά και την ακύρωση ιδίων μετοχών αποφάσισε, η Γ.Σ. της Ελγέκα.

Ελγέκα: Απόφαση για ομολογιακά έως 20 εκ.
Την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων, έως 20 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση των εταιρικών σκοπών, τη μη διανομή μερίσματος για το 2008, αλλά και την ακύρωση ιδίων μετοχών αποφάσισε, η Γ.Σ. της Ελγέκα, που συνήλθε σήμερα 29 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα, αποφασίστηκε η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 187.680 ευρώ με μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών από 32.054.330 σε 31.937.030 κοινές ονομαστικές μετοχές, λόγω ακύρωσης των 117.300 ιδίων μετοχών που κατέχει η εταιρία, 

Εξελέγη επίσης, η Επιτροπή Ελέγχου ως ακολούθως:
1. Στυλιανός Στεφάνου του Μάρκου (Μη Εκτελεστικό μέλος - Ανεξάρτητο)
2. Κυριάκος Σαχανίδης του Σωκράτη (Μη Εκτελεστικό μέλος - Ανεξάρτητο)
3. Παρασκευάς Τοκτόκογλου του Χαραλάμπους (Μη Εκτελεστικό μέλος)
Ως Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου εξέλεξαν τον κο Στυλιανό Στεφάνου.

Τέλος, ανακοινώθηκε προς τους παρευρισκόμενους μετόχους της Γενικής Συνέλευσης ότι η Εταιρία προτίθεται εντός των προσεχών ημερών να προβεί στη σύναψη δύο ή περισσοτέρων συμβάσεων ανταλλαγής επιτοκίων με Τραπεζικούς Οργανισμούς, για συναλλαγές επί χρηματοοικονομικών παραγώγων (IRS) με σκοπό την αντιστάθμιση επιτοκιακών κινδύνων σχετικών με χρηματοδοτικές συμβάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v