Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λιβάνης: Ανάγκη ενίσχυσης ιδίων κεφαλαίων

Η μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2008, διότι υπάρχει ανάγκη σημαντικών ιδίων κεφαλαίων για την υλοποίηση του εκτεταμένου επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας, αποφασίστηκε από τη Γ.Σ. της Λιβάνης. Κάλυψη ομολογίας.

Λιβάνης: Ανάγκη ενίσχυσης ιδίων κεφαλαίων
Η μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2008, διότι υπάρχει ανάγκη σημαντικών ιδίων κεφαλαίων για την υλοποίηση του εκτεταμένου επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας, αποφασίστηκε από τη Γ.Σ. της Λιβάνης που συνήλθε σήμερα 30/6.

Αποφασίστηκε επίσης η αποδοχή της παραίτησης για προσωπικούς λόγους από το Δ.Σ του κ. Χρήστου Αρφάνη του Κων/νου από μέλους του Δ.Σ., οι μέτοχοι τον ευχαριστούν για την προσφορά του και αποφασίστηκε η αντικατάστασή του από τον κ. Δημήτριο Βάντζη του Γεωργίου.

Tο νέο Δ.Σ. θα έχει ως εξής:

1. Παναγιώτα Λιβάνη του Αντωνίου, εξαρτημένο μέλος.
2. Ηλίας Λιβάνης του Αντωνίου, εξαρτημένο μέλος.
3. Αντώνης Λιβάνης του Ηλία, εξαρτημένο μέλος.
4. Παναγιώτης Ζαχόπουλος του Θεοφάνη , ανεξάρτητο μέλος.
5. Δημήτριος Βάντζης του Γεωργίου, ανεξάρτητο μέλος.
6. Νικόλαος Γκατζέλης του Παναγιώτη, εξαρτημένο μέλος.

Αποφασίστηκε σχετικά με το ομολογιακό δάνειο από την Γενική Τράπεζα ποσού ευρώ 3.000.000, ότι αναφορικά με την κάλυψη μίας ομολογίας του άνω δανείου ποσού ευρώ 35.738,00 από τον Αντώνιο Λιβάνη , μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας να

α) Εγκριθεί η ως άνω κάλυψη μίας ομολογίας από τον Αντώνιο Λιβάνη, τροποποιουμένης σχετικώς της προηγούμενης υπ' αρ.41/18-3-2009 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας μας ως εξής : "Για τη διάθεση του Δανείου αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έχει συνάψει σύμβαση στις 25/5/2009 με την Γενική Τράπεζα η οποία αποδέχθηκε να αναλάβει την κάλυψη των 83 Ομολογιών αξίας ευρώ 2.964.262,00 και ενεργεί ως Διοργανωτής, Διαχειριστής Πληρωμών και εκπρόσωπος των Ομολογιούχων, σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος Ομολογιακού Δανείου μετά Συμβάσεων Διοργάνωσης, Αναδοχής, Πρωτογενούς Διάθεσής του και Ορισμού Διαχειριστή Πληρωμών και του ν. 3156/2003 και ο κ. Αντώνιος Λιβάνης ο οποίος αποδέχθηκε να αναλάβει την κάλυψη των 1 (μίας ) Ομολογίας αξίας ευρώ 35.738,00 και ενεργεί ως δεύτερος Αρχικός Ομολογιούχος" και

β) Χορηγηθεί και εγκριθεί ειδική άδεια περί της προαναφερθείσας συμμετοχής του ως άνω Αντωνίου Λιβάνη ως αρχικού ομολογιούχου δανειστή σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23Α του Ν. 2190/1920.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v