Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών

Tη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2008 αλλά και την αγορά ιδίων μετοχών σε ποσοστό έως 8,4%, αποφάισσε μεταξύ άλλων η ετήσια Γ.Σ. της Sato που συνήλθε σήμερα 30 Ιουνίου με απαρτία 56,52%.

SATO: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών
Tη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2008 αλλά και την αγορά ιδίων μετοχών σε ποσοστό έως 8,4%, αποφάισσε μεταξύ άλλων η ετήσια Γ.Σ. της Sato που συνήλθε σήμερα 30 Ιουνίου με απαρτία 56,52%.
 
Αναλυτικότερα, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε  την απόκτηση ιδίων μετοχών, έως 2.359.400 μετοχές, ήτοι ποσοστό 8,4 %. Οι αγορές δύνανται να διενεργηθούν με κατώτερη τιμή τα 0,40 ευρώ και ανώτερη τα 5 ευρώ. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο δύνανται να διενεργηθούν οι αγορές ανέρχεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες, ήτοι μέχρι και 29-6-2011.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τον ορισμό τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου, η οποία θα απαρτίζεται από τα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κωνσταντίνο Καρακώστα, Κωνσταντίνο Βαμβακόπουλο και κα Χριστίνα Παπανικολοπούλου.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη μεταφορά της έδρας της Εταιρείας στο δήμο Ελευσίνας Αττικής και την αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v