Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεραμεία Αλλατίνη: Νέο Δ.Σ.- Δεν διανέμει μέρισμα

Τη μη καταβολή μερίσματος και την εκλογή του νέου εξαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή θητεία μέχρι 30/06/2012, αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Κεραμεία Αλλατίνη στις 30/06/2009.

Κεραμεία Αλλατίνη: Νέο Δ.Σ.- Δεν διανέμει μέρισμα
Τη μη καταβολή μερίσματος και την εκλογή του νέου εξαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή θητεία μέχρι 30/06/2012, αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Κεραμεία Αλλατίνη στις 30/06/2009.

Ειδικότερα, η Γ.Σ. αποφάσισε την εκλογή τριών εκτελεστικών και τριών ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών αυτού. Συγκεκριμένα εκλέχτηκαν οι κ.κ. α) Αχιλλέας Κώτσιας του Κωνσταντίνου, β) Παναγιώτης Παπασπύρου του Βησσαρίωνος, γ) Σταύρος Παπαδόπουλος του Ηλία, δ) Ιωάννης Στάμου του Αλεξίου, ε) Ιωάννης Μπαχτσετζής του Ευαγγέλου και στ) Αστέριος Τριανταφυλλίδης του Ευαγγέλου, οι οποίοι δήλωσαν ότι αποδέχονται την εκλογή τους. Τα τρία τελευταία μέλη του Δ.Σ. είναι τα μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα. Η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα θα γίνει άμεσα.

Επίσης προέβη στην εκλογή της Τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου απαρτιζόμενη από τα ανωτέρω τρία ανεξάρτητα και μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου. Ειδικώς ο εκ των μελών κ. Ιωάννης Μπαχτσετζής ως οικονομολόγος έχει αποδεδειγμένη επαρκή γνώση σε θέματα λογιστικής και ελεγκτικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v