Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Πιστοποίηση ISO για την European Profiles

Mε το πρότυπο ISO 9001:2000 από την DQS HELLAS LTD πιστοποιήθηκε πρόσφατα, η European Profiles, μέλος του Ομίλου της Q&R, στα πλαίσια του προγράμματος ”Πιστοποιηθείτε” του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα.

Q&R: Πιστοποίηση ISO για την European Profiles
Mε το πρότυπο ISO 9001:2000 από την DQS HELLAS LTD πιστοποιήθηκε πρόσφατα, η European Profiles, μέλος του Ομίλου της Q&R.

Η ανάπτυξη του συστήματος ποιότητας της εταιρείας, η εφαρμογή του και η πιστοποίηση, όπως διευκρινίζεται από την Q&R, έγιναν στα πλαίσια του προγράμματος ”Πιστοποιηθείτε” του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Q&R, η εφαρμογή του συστήματος ποιότητας από την European Profiles αποσκοπεί στο σωστό σχεδιασμό, παρακολούθηση και συνεχή βελτίωση του συνόλου των διεργασιών της επιχείρησης που επηρεάζουν την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Επίσης όπως τονίζεται, στοχεύει στην μέγιστη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της και καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων της, ήτοι την παροχή υπηρεσιών συμβούλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών πληροφορικής και το σχεδιασμό και διαχείριση προγραμμάτων τεχνικής βοήθειας και εφαρμοσμένης E&T.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v