Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο: Τα οφέλη από την επένδυση στη Μαγούλα

Η μείωση του κόστους λειτουργίας και η βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης είναι τα κυριότερα οφέλη που θα αποκομίσει η Πλαίσιο Computers από την επένδυση στο κέντρο διανομής και logistics στη Μαγούλα Αττικής.

Πλαίσιο: Τα οφέλη από την επένδυση στη Μαγούλα
Η μείωση του κόστους λειτουργίας και η βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης είναι τα κυριότερα οφέλη που θα αποκομίσει η Πλαίσιο Computers από την επένδυση στο κέντρο διανομής και logistics στη Μαγούλα Αττικής, τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Γεώργιος Γεράρδος, στη χθεσινή παρουσίαση της εταιρίας σε θεσμικούς επενδυτές, η οποία διοργανώθηκε από την Κύπρου Χρηματιστηριακή. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Γεώργιος Γεράρδος, παρουσίασε τις ευκαιρίες που προκύπτουν για την Πλαίσιο Computers από την οικονομική κρίση.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη σημαντική επένδυση που έχει γίνει στο κέντρο διοίκησης, διανομής και logistics στη Μαγούλα Αττικής.

Η μείωση του κόστους λειτουργίας, η βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης και η θεμελίωση γερών βάσεων για την απρόσκοπτη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της Πλαίσιο Computers είναι τα κυριότερα οφέλη που θα αποκομίσει η εταιρεία από αυτή την επένδυση που ολοκληρώθηκε εν μέσω κρίσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v