Ανάπτυξη του λογισμικού της Αγροτικής από την Q&R

Εργο προϋπολογισμού 236.231 ευρώ, για την ανάπτυξη λογισμικού διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Αγροτικής Τράπεζας, ανέλαβε να υλοποιήσει η Quality & Reliability. Το έργο θα ολοκληρωθεί έως και το τέλος του 2002.

Ανάπτυξη του λογισμικού της Αγροτικής από την Q&R
Tην ανάπτυξη λογισμικού διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Αγροτικής Τράπεζας, ανέλαβε να υλοποιήσει η Quality & Reliability, έργο προϋπολογισμού 236.231 ευρώ και με ημερομηνία ολοκλήρωσης την 31/12/2002.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Quality & Reliability, βασιζόμενη στην τεχνογνωσία της και στην εμπειρία της σε ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, αναλαμβάνει την υποχρέωση να συλλέξει, να αποσαφηνίσει και να καταγράψει τις απαιτήσεις της Αγροτικής Τράπεζας για την διαχείριση και παρακολούθηση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η Quality & Reliability, αναλαμβάνει, την υποχρέωση να αναπτύξει, να εγκαταστήσει και να παραδώσει αντικαθιστώντας σε λειτουργικότητα σε όλη του την έκταση το υπάρχων σύστημα στην Αγροτική Τράπεζα (διαδικασίες, υπολογισμοί, πληροφορίες, αναφορές και την διασύνδεση του με άλλα υποσυστήματα) και την κατάλληλη παραμετροποίηση του απαραίτητου εξοπλισμού (Hardware & System Software) του συστήματος παραγωγής της Αγροτικής Τράπεζας.

Επίσης, την μετάπτωση δεδομένων που ήδη υπάρχουν σε μαγνητικά μέσα, την διασύνδεση με το πληροφοριακό σύστημα της Μισθοδοσίας προσωπικού για αμφίδρομη, άμεση και αυτόματη διακίνηση των αναγκαίων πληροφοριών και την διασύνδεση με το πληροφοριακό σύστημα HRMS 11i της ORACLE που είναι ήδη εγκατεστημένο στην Αγροτική Τράπεζα.

Τέλος, σύμφωνα με την ανκοίνωση, σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες διαδικασίες της εφαρμογής θα ”τρέχουν” σε όλα τα καταστήματα στης Αγροτικής Τράπεζας χρησιμοποιώντας το δίκτυο της. Το έργο θα υλοποιηθεί σε περιβάλλον Oracle και θα βασίζεται στη σύγχρονη αρχιτεκτονική 3-tier Client/Server.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v