Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΛΜ: Στις 7/8 η Γ.Σ. για απόσχιση κλάδου

Την 7η/8 θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της Κλουκίνας - Λάππας, για να αποφασίσει την απόσχιση κατασκευαστικού κλάδου της Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας Τεχνική και Εμπορική και εισφοράς του στη θυγατρική Κλουκίνας - Λάππας Τεχνική.

ΚΛΜ: Στις 7/8 η Γ.Σ. για απόσχιση κλάδου
Την 7η Αυγούστου 2009 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας Κλουκίνας - Λάππας, προκειμένου οι μέτοχοι να αποφασίσουν την απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου της Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας Τεχνική και Εμπορική ΑΕ και εισφοράς του στην, κατά 100% θυγατρική της εταιρεία, Κλουκίνας - Λάππας Τεχνική ΑΕ.

Επιπλέον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Γ.Σ. θα αποφασίσει την πλήρη υποκατάσταση (εκχώρηση του συνόλου των δικαιωμάτων και αναδοχή του συνόλου των υποχρεώσεων) της εταιρείας Κλουκίνας - Λάππας Τεχνική και Εμπορική ΑΕ από την εταιρεία Κλουκίνας - Λάππας Τεχνική ΑΕ σε όλες τις συμβάσεις της πρώτης με την εταιρεία με την επωνυμία "EKTASIS DEVELOPMENT.

Τέλος, καλείται να εγκρίνει την πώληση απαίτησης της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας Κλουκίνας - Λάππας Τεχνική ΑΕ έναντι της εταιρείας με την επωνυμία "EKTASIS DEVELOPMENT", μέχρι του ποσού των 3.000.000 ευρώ, προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Γεωργίου Κλουκίνα με καταβολή ισόποσου τιμήματος, καθώς και την εκχώρηση απαίτησης της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας Κλουκίνας - Λάππας Τεχνική ΑΕ έναντι της εταιρείας "EKTASIS DEVELOPMENT" μέχρι του ποσού των 3.000.000 ευρώ στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Γεωργίου Κλουκίνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v