Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στην κορυφή της Audio Visual

Νέος πρόεδρος της Audio Visual αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Βαρδινογιάννης και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου.

Αλλαγές στην κορυφή της Audio Visual
Η εταιρία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι έληξε η συνεργασία της με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Ιωάννη Κουρτέση αλλά και πως παραιτήθηκε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Ευάγγελος Κώνστας.

Πρόεδρος της εταιρίας αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Βαρδινογιάννης του Θεοδώρου και διευθύνων σύμβουλος ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου.


Επιπλέον, η εταιρία ανακοίνωσε ότι στις 5/8/2009 επανασυγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο αυτής, το οποίο αρχικά εξελέγη με την από 19/6/2009 τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, με θητεία διετή, ήτοι μέχρι τις 19/6/2011.

Μετά την επανασυγκρότησή του το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους κ. Ιωάννη Βαρδινογιάννη, μη εκτελεστικό μέλος και πρόεδρο, Απόστολο Βούλγαρη, εκτελεστικό μέλος, αντιπρόεδρο και αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, Κωνσταντίνο Χατζηιωάννου, διευθύνοντα σύμβουλο και εκτελεστικό μέλος, Νικόλαο Θεοφανόπουλο, μη εκτελεστικό μέλος, Βασίλειο Γεωργιάδη, ανεξάρτητο μέλος και από την κ. Άννα-Ειρήνη Γιάκου, ανεξάρτητο μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v