Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας-Λάππας: Απόσχιση κατασκευαστικού κλάδου

Την απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρίας με την επωνυμία Ι. Κλουκίνας-Ι. Λάππας Τεχνική Ανώνυμος εταιρία ενέκρινε η Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων στις 7/8 με απαρτία 61,60%.

Κλουκίνας-Λάππας: Απόσχιση κατασκευαστικού κλάδου
Την απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρίας με την επωνυμία "Ι. Κλουκίνας-Ι. Λάππας Τεχνική Ανώνυμος εταιρία" ενέκρινε η Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων στις 7/8 με απαρτία 61,60%.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε ομόφωνα από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, τα περί απόσχισης του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας "Ι. Κλουκίνας-Ι. Λάππας Τεχνική και Εμπορική Ανώνυμος εταιρία" και περί εισφοράς του στην, κατά 100% θυγατρική της εταιρεία, με την επωνυμία "Ι. Κλουκίνας-Ι. Λάππας Τεχνική Ανώνυμος εταιρία" και τον δ.τ. "Κ.Λ.Μ. Α.Τ.Ε.", και όλες οι ενέργειες, δηλώσεις και δικαιοπραξίες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, καθώς και των προστηθέντων και των πληρεξουσίων αυτής που έγιναν στο πλαίσιο, για τους σκοπούς και για την ολοκλήρωση της αποσχίσεως του ως άνω κλάδου. 

Επιπλέον, εγκρίθηκε ομοφώνως από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, η πλήρης υποκατάσταση (εκχώρηση του συνόλου των δικαιωμάτων και αναδοχή του συνόλου των υποχρεώσεων) της εταιρείας "Ι. Κλουκίνας-Ι. Λάππας Τεχνική και Εμπορική Ανώνυμος εταιρία" από την εταιρεία "Ι. Κλουκίνας-Ι. Λάππας Τεχνική Ανώνυμος εταιρία" σε όλες τις συμβάσεις της εταιρείας "Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" με την εταιρεία με την επωνυμία "EKTASIS DEVELOPMENT Ανώνυμη Εταιρεία Κατασκευών Αξιοποίησης Ακινήτων και Υπηρεσιών", με δ.τ. "EKTASIS DEVELOPMENT Α.Ε.", ήτοι στα από 3.7.2006, 14.7.2006, 10.01.2008, 10.01.2008, 25.1.2008, 18.3.2008, 2.7.2008 εργολαβικά συμφωνητικά και σε κάθε άλλη μεταξύ τους συμβατική σχέση.

Εγκρίθηκε ομοφώνως από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, η πλήρης υποκατάσταση (εκχώρηση του συνόλου των δικαιωμάτων και αναδοχή του συνόλου των υποχρεώσεων) της εταιρείας "Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" από την εταιρεία "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ -ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" σε όλες τις συμβάσεις (κατασκευαστικού αντικειμένου) της εταιρείας "Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ -Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" με τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Παράλληλα χορηγήθηκε άδεια: α) για την κατάρτιση σύμβασης πώλησης απαίτησης της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (πωλήτρια απαίτησης) ποσού ευρώ 2.947.357,38 έναντι της εταιρείας με την επωνυμία «EKTASIS DEVELOPMENT Ανώνυμη Εταιρεία Κατασκευών Αξιοποίησης Ακινήτων και Υπηρεσιών", με δ.τ. "EKTASIS DEVELOPMENT Α.Ε.", προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο (τόσο της εταιρείας «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ "Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" όσο και της εταιρείας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ- ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ") κ. Ιωάννη Γεωργίου Κλουκίνα (αγοραστής απαίτησης), με καταβολή ισόποσου τιμήματος από αυτόν σε μετρητά, και

(β) για την κατάρτιση σύμβασης εκχώρησης απαίτησης της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ -ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (εκχωρητής) ποσού ευρώ 2.947.357,38 έναντι της εταιρείας "EKTASIS DEVELOPMENT Ανώνυμη Εταιρεία Κατασκευών Αξιοποίησης Ακινήτων και Υπηρεσιών" (οφειλέτης) στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο (τόσο της εταιρείας " Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" όσο και της εταιρείας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ") κ. Ιωάννη Γεωργίου Κλουκίνα (εκδοχέας), και για κάθε άλλη συναφή σύμβαση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v