Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα έργα 600.000 ευρώ για Alpha Γκρίσιν Infotech

Νέα έργα, συνολικής αξίας περίπου 600.000 ευρώ, που αφορούν στην προμήθεια συστήματος ασφαλείας και UPS σε ολυμπιακά έργα, ανέλαβε η Alpha Γκρίσιν Infotech.

Νέα  έργα 600.000 ευρώ για Alpha Γκρίσιν Infotech
Νέα έργα, συνολικής αξίας περίπου 600.000 ευρώ, που αφορούν συμμετοχή σε ολυμπιακά έργα, ανέλαβε η Alpha Γκρίσιν Infotech.

Πιο συγκεκριμένα τα νέα έργα περιλαμβάνουν, την αποκλειστική προμήθεια και υποστήριξη, με συστήματα αδιαλείπτου λειτουργίας (UPS), του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων (C4I) αξίας 400.000 ευρώ περίπου.

Επίση, την προμήθεια UPS για τις ανάγκες υποστήριξης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων της στέγης Calatrava στο Ολυμπιακό στάδιο με συνολική αξία που εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 200.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι η Alpha Γκρίσιν Infotech, που εισήγαγε πρόσφατα τις μετοχές της στην Παράλληλη αγορά του ΧΑ, δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (turn-key solutions) για σχεδίαση και εγκατάσταση συστημάτων υποστήριξης και για διαμόρφωση χώρων ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεπικοινωνιακών κέντρων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και κέντρων ευαίσθητων ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Σχολιάζοντας την ανάληψη των συγκεκριμένων έργων ο πρόεδρος του δ.σ. της εταιρίας κ. Βασίλης Γκρίσιν δήλωσε: ”Η επιλογή της Alpha Γκρίσιν Infotech για την προμήθεια συστημάτων UPS σε κρίσιμες εγκαταστάσεις όπως αυτές των Ολυμπιακών έργων επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρία καθώς και την ικανότητά της να προσφέρει άρτια τεχνική υποστήριξη”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v