Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Νέο έργο 532.000 ευρώ για Ολυμπιακή Επιτροπή

Σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 532.000 ευρώ για την ανάπτυξη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος της Ε.Ο.Ε. εντός χρονικού ορίου οκτώ μηνών, υπέγραψε η Quality & Reliability.

Q&R: Νέο έργο 532.000 ευρώ για Ολυμπιακή Επιτροπή
Ένα νέο έργο στο χώρο του Αθλητισμού ανέλαβε πρόσφατα η Quality & Reliability, ύστερα από διαγωνισμό που διενεργήθηκε από την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η προσφορά της Q&R κρίθηκε ως η πλέον συμφέρουσα και πρόσφατα υπεγράφη η σχετική σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 532.000 ευρώ για την ανάπτυξη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος της Ε.Ο.Ε. εντός χρονικού ορίου οκτώ μηνών.

Τονίζεται στην ανακοίνωση, πως σημαντικό μέρος του έργου αποτελεί και η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης τμήματος του Ιστορικού Αρχείου της ΕΟΕ, το οποίο θα συντηρηθεί, μικροφωτογραφηθεί, ψηφιοποιηθεί, ταξινομηθεί και καταλογογραφηθεί ώστε να γίνει εφικτή η διάσωση και αξιοποίηση του πολύτιμου αυτού υλικού, με απώτερο στόχο την δυνατότητα του κοινού να έχει πρόσβαση σε αυτό μέσω του Internet.

Επισημαίνεται, πως τα βασικότερα αναμενόμενα οφέλη της Ε.Ο.Ε. από την υλοποίηση του έργου αυτού είναι:



* Η δυνατότητα παρακολούθησης των εσόδων της Επιτροπής και του τρόπου που αυτά χρησιμοποιούνται για την επίτευξη του προϋπολογισμού της

* Η βελτίωση και ολοκλήρωση των οικονομικών και διοικητικών της λειτουργιών σε ενιαίο περιβάλλον

* Η έγκαιρη και έγκυρη υποστήριξη των αποφάσεων της ΕΟΕ, τόσο της Ολομέλειας όσο και της Εκτελεστικής Επιτροπής, και η διασφάλιση της ταχύτερης ενημέρωσης των άμεσα εμπλεκόμενων για την εκτέλεση των αποφασισθέντων.

* Η επίτευξη της άμεσης και βέλτιστης αξιοποίησης των πληροφοριών οι οποίες παρέχονται στην ΕΟΕ ή παράγονται από τα αλληλεπιδρούντα τμήματα αυτής.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, πως το έργο της Ε.Ο.Ε. περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την προμήθεια εξοπλισμού, την εγκατάσταση δικτύου Η/Υ και την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος (ΟΠΣ) το οποίο με ενιαίο τρόπο θα καλύψει το σύνολο των αναγκών της Ε.Ο.Ε. στις οικονομικές και διοικητικές της λειτουργίες όσο και στις επιχειρησιακές της δραστηριότητες.

Τέλος, σημειώνεται, πως οι εφαρμογές λογισμικού που προβλέπονται ότι θα λειτουργήσουν στο πλαίσιο του έργου είναι: Οικονομικής Διαχείρισης, Μισθοδοσίας, Διαχείρισης Προσωπικού, Διοικητικής Υποστήριξη, Διαχείρισης Υλικού, Προμηθειών, Διαχείρισης Εργολαβιών, Ολυμπιακής Προετοιμασίας, Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Marketing, Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Βιβλιοθήκης, Ιστορικού Αρχείου και Αρχείου ΔΟΑ, Πληροφόρησης Διοίκησης (MIS).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v